· · Коментари: 1
ПОЗНАТИ

Андрија МИЛОШЕВИЋ оштрим тоном послао снажну поруку целом БАЛКАНУ: "Не занима ме ко си..." (ВИДЕО)

Славни глумац објавио је један неуобичајен видео у односу на његове традиционалне шаљиве снимке

1656695573_andrija_milosevic_promocija_knjige_19042019-11.jpg
Фото: Ataimages

Глумац и комичар Андрија Милошевић изузетно је активан на друштвеним мрежама где готово свакодневно кажи различите видео записе са својом супругом Александром којој препричава вицеве док је она у свакодневним кућним активностима. Ови шаљиви видео записи за кратко време постају вирали и дуго се препричавају.

Прочитајте још: Милица Павловић предала тужбу против Ане Николић: "Цео случај већ је у адвокатској канцеларији"

Пре неколико сати Андрија Милошевић посао је једну снажну поруку да донекле повишеним тоном желећи свима да стави до знања какав је његов став.

Прочитајте још: Немате среће са финансијама? Ових 9 предмета у дому БЛОКИРАЈУ долазак новца у ваш живот

- Сад ћу да ти кажем како ја то гледам. Не занима ме одакле си, не занима ме којој нацији припадаш, не занима ме која си религија, не занима ме ко си, не занима ме којој политичкој оријентацији припрадаш. То ми не говори ко си. Занимају ме само добри људи, сви добри људи су моји пријатељи - само је део поруке коју је славни глумац окачио на Инстаграм.

Погледајте у видео запису који следи шта је још Андрија Милошевић поручио "целом Балкану овом и свету"...

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.