Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ариана Михајловић послала поруку која кида душу: Синиша би данас прославио 55. рођендан (ФОТО)

Прослављени фудбалер, Синиша Михајловић, преминуо је 16. децембра 2022. године након вишегодишње борбе са тешком болести.

1708425347_Ariana.jpg
Фото: Инстаграм/ принтсцреен/ Ариана Михајловиц
Oglas

Бол његове породице не јењава, а данас би прославио 55. рођендан. Његова супруга, Ариана, се овим поводом  огласила на друштвеној мрежи Инстагам.

- Сваки пут док ходам, осећам се као да те имам поред себе... Срећан рођендан, љубави моја - написала је Ариана уз њихову заједничку фотографију у опису Инстаграм објаве.

Синиша се четири године борио са леукемијом. Супруга и деца су му били највећа подршка, али нажалост болест је била јача. Након његове смрти Ариана је неколико пута у медијима причала колико јој недостаје и како се носила са најтежим данима у животу:

- Морала сам кренути испочетка, Синиша би тако желео. Баш ми недостаје, као ваздух - рекла је једном приликом Ариана.

- У почетку је било ужасно. Осећала сам га свуда по кући... Тада сам одлучила да нећу клонути - открила је и додала:

- Неки су ме видели како пијем аперитив, а било је и оних који су ме осуђивали због начина на који сам се обукла. Нека ми суде, није ме брига. Имам брата који болује од депресије па сам и сама бринула да не упаднем у такво стање. Морала сам кренути испочетка, Синиша би тако желео. Баш ми недостаје, као ваздух - каже Ариана.

Ариана је велику снагу након Михине смрти пронашла у њему самом и начину на који је живео:

- Готово четири године провела сам по болницама. Мој супруг је имао две трансплатације коштане сржи и радовао се сваком тесту који би добро прошао. Недељу дана пре него је умро, он је претрчао десет километара, а ја бих требала сломити се и пасти у депресију? Не. Синиша је био рођени борац, храбро се држао до последњег тренутка. Изгубио је само последњу рунду, баш тада када смо сви помислили да је добио меч и да ће све бити добро. Породица је била уз њега, нису се одвајали, доживео је и да постане деда - рекла је, преноси Стил.

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas