Oglas
· · Komentari: 0

Ariana Mihajlović poslala poruku koja kida dušu: Siniša bi danas proslavio 55. rođendan (FOTO)

Proslavljeni fudbaler, Siniša Mihajlović, preminuo je 16. decembra 2022. godine nakon višegodišnje borbe sa teškom bolesti.

1708425347_Ariana.jpg
Foto: Instagram/ printscreen/ Ariana Mihajlovic
Oglas

Bol njegove porodice ne jenjava, a danas bi proslavio 55. rođendan. NJegova supruga, Ariana, se ovim povodom  oglasila na društvenoj mreži Instagam.

- Svaki put dok hodam, osećam se kao da te imam pored sebe... Srećan rođendan, ljubavi moja - napisala je Ariana uz njihovu zajedničku fotografiju u opisu Instagram objave.

Siniša se četiri godine borio sa leukemijom. Supruga i deca su mu bili najveća podrška, ali nažalost bolest je bila jača. Nakon njegove smrti Ariana je nekoliko puta u medijima pričala koliko joj nedostaje i kako se nosila sa najtežim danima u životu:

- Morala sam krenuti ispočetka, Siniša bi tako želeo. Baš mi nedostaje, kao vazduh - rekla je jednom prilikom Ariana.

- U početku je bilo užasno. Osećala sam ga svuda po kući... Tada sam odlučila da neću klonuti - otkrila je i dodala:

- Neki su me videli kako pijem aperitiv, a bilo je i onih koji su me osuđivali zbog načina na koji sam se obukla. Neka mi sude, nije me briga. Imam brata koji boluje od depresije pa sam i sama brinula da ne upadnem u takvo stanje. Morala sam krenuti ispočetka, Siniša bi tako želeo. Baš mi nedostaje, kao vazduh - kaže Ariana.

Ariana je veliku snagu nakon Mihine smrti pronašla u njemu samom i načinu na koji je živeo:

- Gotovo četiri godine provela sam po bolnicama. Moj suprug je imao dve transplatacije koštane srži i radovao se svakom testu koji bi dobro prošao. Nedelju dana pre nego je umro, on je pretrčao deset kilometara, a ja bih trebala slomiti se i pasti u depresiju? Ne. Siniša je bio rođeni borac, hrabro se držao do poslednjeg trenutka. Izgubio je samo poslednju rundu, baš tada kada smo svi pomislili da je dobio meč i da će sve biti dobro. Porodica je bila uz njega, nisu se odvajali, doživeo je i da postane deda - rekla je, prenosi Stil.

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas