Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БЕН АФЛЕК поново У СПОТУ Џенифер Лопез: Изненађење након 20 година (ВИДЕО)

Доказ да стара љубав може да се обнови, а да се осећања распламсају још више, јесу Џенифер Лопез и Бен Афлек, који су се помирили након 16 година.

1647267383_profimedia-0661011688.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Нови филм Џенифер Лопез угледао је светлост дана, а сада је публици представила и песму, баладу, "Удај се за мене" из истоименог филма. Оно што је свима привукло пажњу јесте суптилно појављивање њеног драгог, Бена Афлека у самом видеу. Бен је био део њеног спота и пре 20 година у песми "Јеннy Фром тхе Блоцк".

Лопез је у видеу пружила обожаваоцима поглед у њен свакодневни живот. У споту 49-годишњи глумац лежи у кревету са Џенифер, засмејава је, а у једном тренутку се држе за руке, иако се његово лице не види.

Прочитајте још: БИЗАРНА ХАЉИНА СА МАШНОМ: Млада глумица понела титулу НАЈГОРЕ ОБУЧЕНЕ на додели БАФТА награда (ФОТО)

Током целог музичког спота, гледаоци могу да виде певачицу и глумицу код куц́е, како снима у студију, на састанцима, па чак и како вежба. 

 Џенифер је недавно открила да је Афлек направио персонализовани музички спот као поклон за Дан заљубљених. У  видео снимку, налазе се њихови најдражи моменти  из прве везе између 2002. и 2004.

- Гледање ме је навело да размишљам о путовању праве љубави, неочекиваним преокретима, и да када је стварно, може да траје заувек - река је Лопез, преноси Пеопле.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas