Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бен Афлек у емотивном свадбеном говору открио због чега се није венчао са Џенифер пре 18 година

У свом веома искреном и емотивном свадбеном говору, Бен Афлек је открио гостима зашто се он и Џенифер Лопез нису венчали пре 18 година

1661761700_dzenifer-lopez-i-ben-aflek.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Прелепи пар је по други рекао је "Да" на глумчевом имању у Џорџији, на којем је Бен одржао емотиван свадбени говор.

Прочитајте још: Џенифер Лопез љута након венчања: "Ово је украдено без нашег пристанка"

Према извору, глумац је открио да пре 18 година, нису стали на "луди камен", јер је свако од њих морао да има своју децу.

Након раскида веридбе са Џеј Ло, Бен је са глумицом Џенифер Гарднер 2005. године добио ћерку Вајолет, четири године касније Серафину и сина Семјуела 2012.

Џеј Ло је 2008. године, добила близанце Ему и Макса са латино певачем Марком Ентонијем.

Извор је рекао за америчке медије, да је Бен одржао емотивни говор у коме је причао о љубави са Џенифер, али односу са њеном децом:

 

- Бен је одржао страствени говор исказујући љубав према Џенифер и њеној деци. Напоменио је да су деца благослов и дар кои су се догодили, као и да је то један од доказа да се све дешава са разлогом - напомиње извор.

Деца су имала велики удео на венчању

- Џенифер је волела да има сву децу тамо. Волела је локацију. Све је био сан за њу. Неколико дана пред свадбу, певачица је виђена, како са Беновом децом проводи време и повезује се са њима на посебан начин. 

Уживала је са Беновом ћерком Серафином и својом ћерком Ем. 

Прошле недеље Бен и Џен су прославили месец дана брака након што су се венчали Лас Вегасу. Ипак, то нису сматрали оним правим, па су у одлучили да организују велику прославу у Џорџији.


Бен и Џенифер, упознали су се 2002. године на снимању њиховог филма Гигли. У то време, певачица је била удата за свог другог мужа, Криса Џада.

Бен је одушевио Џенифер када је у једном часопису изјавио да му је била част и задовољство да сарађује са њом.Крајем 2003. године је запросио са 6,1-каратним ружичастим дијамантским прстеном вредним 2 милиона фунти.

Међутим, само четири месеца касније, почетком 2004. године, пар је објавио да се растаје и да свако треба да крене својим путем.

Након осамнаест година, љубав се поново распламсала и сада уживају у браку са петоро деце.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas