Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Била сам највише плаћена у историји српског издања Плејбоја": Сузана Манчић о вртоглавој СУМИ коју многи сањају

Сузана Манчић је открила да је зарадила огромну суму новца када је позирала за овај магазин

1706945693_Foto-Ataimages.rs-Suzana-Mancic2.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Водитељка Сузана Манчић признаје да су мушкарци били спремни на разне лудости како би освојили њено срце.

Како истиче удварачи су јој остављали цвеће на колима, попут Ромеа се пели на њен балкон, а поједини су због љубави ноћи проводили у лифту њене зграде.

- Један мој удварач је изигравао Ромеа, па се попео на балкон моје собе. То је стварно било лудо! Дешавало се да су неки спавали у мом лифту, док су чекали да се вратим кући. Многи су остављали цвеће на мојим колима.... То нису били неки непознати људи или лудаци са улице, већ мушкарци с којима сам касније била у вези, којима је било стало до мене. Зато су бирали тако оригиналне начине да ми то покажу - рекла је Сузана једном приликом.

Можда највећу прашину у јавности подигла је када се 2004. године сликала за насловну страну српског издања "Плејбоја":

- Околина ме је осудила, али су ми пријатељи и чланови породице рекли да је то један изузетан едиторијал. И нисам била потпуно нага, било је ту цвећа и цвећа. Не бих се више сликала за неки такав магазин. Не смем да вам кажем колико сам новца зарадила од тих фотки, јер сам обавезна да тај податак држим у тајности. Могу само да кажем да сам била највише плаћена у историји српског издања "Плејбоја" - причала је Сузана за Информер.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas