Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Био је ожењен и Недом Арнерић: Ово је БИВШИ МУЖ Тање Бошковић, који ју је оставио због ПОЗОРИШТА (ФОТО)

Глумица Тања Бошковић је била у браку са познатим редитељем и филмским продуцентом, са којим има двоје деце.

1636465282_tanja.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/RTS Zabava - Zvanični kanal
Oglas

Глумица Тања Бошковић била је у браку са телевизијским и филмским редитељем Дејаном Караклајићем, који је најпознатији по филму "Љубавни живот Будимира Трајковића".

Пре Тање, Дејан је био ожењен и глумицом Недом Арнерић, са којом се зближио на снимању "Ужичке републике". Између њих се родила љубав, па је глумица решила да откаже свој ангажман у филму.

Прочитајте још: Након развода остали су у јако ЛОШИМ односима: БИВШИ МУЖ Зорице Брунцлик је такође ХАРМОНИКАШ, а са њим има и ћерку (ФОТО)

Ипак, њихов брак није потрајао, али су остали у добрим односима након развода.

Караклајић је био ожењен и глумицом Тањом Бошковић, са којом је добио двоје деце, ћерку Лану и сина Ђорђа.

Лана је наставила родитељским стопама и успешна је млада глумица, док се Ђорђе ипак одлучио за Факултет политичких наука.

- Био је духовит један човек којег сам обожавала, а који ме је оставио и који је рекао: "Не вреди, ти си удата за позориште" - рекла је Тања својевремено у емисији "Еxклузив".

Фото: Принтскрин/Јутјуб/RTS Program za dijasporu - Zvanični kanal

Буран љубавни живот

Редитељ се забављао и са некадашњом мис света, Норвежанком Ингеборг Соренсен.

- Годину дана били смо у вези, а онда смо остали пријатељи, па нешто касније и пословни партнери. Двадесет година радили смо заједно. Док смо реализовали заједничке пројекте, упознао сам њену рођаку Хајди, с којом сам се касније оженио. Она је била разлог моје селидбе из Америке у Норвешку. Теоретски сам и даље с њом у браку - рекао је Дејан у једном интервјуу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas