· · Komentari: 0
PEVAČICA

Bivša MODELSICA kao na početku karijere! Sindi završila u pustinji pa pokazala zgodno telo (FOTO)

Posle brojnih turbulencija u privatnom životu, Sindi se ponovo vratila u punom sjaju

1622193527_georgiev_kasina_20122017_0031.jpg
Foto: Ataimages

Ivana Stamenković Sindi, nekadašnja članica popularne ženske grupe Models u srpsku javnost dospela je sa samo 16 godina, kada je ova muzička grupa dostigla neverovatan uspeh, kako u Srbiji, tako i regionu.

Pročitajte još: TRUDNA Mirka Vasiljević! Glumica i fudbaler Vujadin Savić postaće roditelji po četvrti put!

Sindi se uporedo  bavila modelingom, a učestvovala je u mnogim domaćim spotovima, kod repera Grua, Cece i grupe Divlji kesten. Nakon trinaest godine postojanja, grupa se razišla. Od tada, Ivana se posvetila solo karijeri, bavila se kreiranjem, modnim revijama, ali i muzikom. Godine 2013. izdala je singl Telo gori. Iste godine bila je učesnica VIP Velikog brata.

Pročitajte još: Ovo sigurno niste znali o seriji PRIJATELJI: Da li znate broj kafa koje su popili glumci? (FOTO)

Kroz život pratile su je i brojne afere i kontraverze vezane za njene partnere, posebno za njenog nekadašnjeg muža sa kojim je dugo vodila borbu za starateljstvo nad zajedničkom ćerkom. Danas, deluje da je Sindi prevazišla brojne životne nedaće pred kojima se našla pa se posvetila sebi,svom dobrom izgledu i putovanjima.

Pročitajte još: "Nisam znala kako se vozi autobusom ili prijavljuje u hotel": ĆERKA SINDI KRAFORD i život pod staklenim zvonom (FOTO)

Tako je Sindi pre nekoliko dana objavila vrele fotografije iz još vrelije pustinje u Egiptu, gde je pokazala izvajano telo. Pogledajte fotografije i ocenite kako Sindi izgleda u 42. godini.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.