Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
познати

Бивша жена славног милијардера открила његову МРАЧНУ СТРАНУ : "Потписала сам јер сам му слепо веровала. Чему брак ако му не верујем?"

Његов љубавни живот често се провлачио кроз медије, а није тајна да је Илон Маск био слаб на познате даме..

1651218272_profimedia-0680324616.jpg
Пхото:Профимедиа
Oglas

Илон је у септембру након три године везе раскинуо везу са певачицом Клер Елис Боучер, која је познатија као Грајмс. Милијардер је тада рекао да су остали у добрим односима и да ће заједно бринути о свом једногодишњем сину необичног имена X Æ А-Xии.

"Раздвојили смо се, али и даље волимо једно друго и често се виђамо", рекао је милијардер.

"Мој рад на СпацеX и Тесли захтева да будем у Тексасу или путујем у иностранство, док је она примарно у Лос Анђелесу. Тренутно борави код мене и наш син је у суседној соби", додао је Маск.

Пхото: Профимедиа

Грајмс је пре неколико месеци шокирала јавност својим изјавама на тему мајчинства и тога да се она не идентификује као мајка. Рекла је да не воли да је син, чији је надимак само X, зове мамом него њеним именом Клер.

"Не знам зашто осећам гађење према тој речи јер иначе мајку као институцију поштујем. Само, не знам, не могу да се идентификујем с тиме, чудно је", додала је.

Подсетимо, док је X њој прво дете, Маск има 17-годишње близанце Грифина и Ксавијера те тројке, 15-годишње Дамјана, Саксона и Каија с бившом супругом, канадском књижевницом Јустин Маск. Некадашњи супружници су добили и сина Неваду, који је преминуо 2002. године у 10. недељи живота од синдрома изненадне смрти.

Пхото: Профимедиа

Милијардер је био у браку и с глумицом Талулом Рајли. Упознали су се  2008. године у Лондону и венчали у Шкотској две године касније. Након две године брака су се растали, али поново су се венчали 2013. године. Годину и по дана касније, Маск је поново затражио развод, али га је и повукао. Ипак, 2016. године развод је окончан.

Такође је излазио и са Амбер Хеард, бившом женом Џонија Депа.

Пхото:Профимедиа

А да не чуди што је Маск од угледног милијардера постао контроверзна медијска личност, говори управо исповест његове прве супруге Јустине. Иако је реч о изјави старој 12 година, она је поновно испливала на видело.

Наиме, у магазину 'Марие Цлаире', бивша госпођа Маск објавила је потресну исповест о мрачној страни живота с технолошким могулом.

"У касно пролеће 2008. године мој супруг Илон Маск затражио је развод након осам година брака и петоро деце. Шест недеља касније, послао ми је поруку да се верио с прелепом британском глумицом Талулом Рајли која је у раним двадесетима и која се због њега преселила у Лос Анђелес. Тада сам помислила да се мој живот с тим мушкарцем претворио у клишеј", открила је тада.

Додала је да је она била његова "стартер супруга" објаснивши што под тиме мисли. Наиме, упознали су се док је Илон још увек био студент, а она је уз њега била кроз све успоне и падове да би је он на крају заменио "новим моделом". Написала је и како је због уговора, који је потписала два месеца након венчања, остала без ичега што је стекла у браку.

"Рекао ми је да морамо отићи код адвоката који ће нам помоћи око финансијског споразума на којем у његовој компанији инсистирају. Када сам га погледала у чуду, рекао је да није реч о предбрачном уговору", открила је.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији

Али, управо се о таквом уговору радило. Потписала га је у незнању, а потписом се одрекла права која су јој припадала као законитој супрузи. Добила је само породичну вилу у Лос Анђелесу коју ће наследити њена деца. Уз то, потписала је и да се ништа што су изрекли за време брака као и никакве сцене не смеју спомињати у судским процесима.

"Потписала сам јер сам му слепо веровала. Чему брак ако му не верујем? Били смо сродне душе. Веровала сам да се никада нећемо развести. Живот без њега био ми је незамислив", додала је.

С годинама је постала несрећна жена јер је Илон престао да буде мушкарац у каквог се заљубила. С порастом богатства, он је постао све захтевнији према њој. Терао ју је да постане "трофејна плавуша" - да посветли косу, посвети више времена изгледу и само да се смешка. Данас, каже, не жали због развода јер јој је живот напокон бољи.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas