Oglas
· · Komentari: 0
poznati

Bivša žena slavnog milijardera otkrila njegovu MRAČNU STRANU : "Potpisala sam jer sam mu slepo verovala. Čemu brak ako mu ne verujem?"

Njegov ljubavni život često se provlačio kroz medije, a nije tajna da je Ilon Mask bio slab na poznate dame..

1651218272_profimedia-0680324616.jpg
Photo:Profimedia
Oglas

Ilon je u septembru nakon tri godine veze raskinuo vezu sa pevačicom Kler Elis Boučer, koja je poznatija kao Grajms. Milijarder je tada rekao da su ostali u dobrim odnosima i da će zajedno brinuti o svom jednogodišnjem sinu neobičnog imena X Æ A-Xii.

"Razdvojili smo se, ali i dalje volimo jedno drugo i često se viđamo", rekao je milijarder.

"Moj rad na SpaceX i Tesli zahteva da budem u Teksasu ili putujem u inostranstvo, dok je ona primarno u Los Anđelesu. Trenutno boravi kod mene i naš sin je u susednoj sobi", dodao je Mask.

Photo: Profimedia

Grajms je pre nekoliko meseci šokirala javnost svojim izjavama na temu majčinstva i toga da se ona ne identifikuje kao majka. Rekla je da ne voli da je sin, čiji je nadimak samo X, zove mamom nego njenim imenom Kler.

"Ne znam zašto osećam gađenje prema toj reči jer inače majku kao instituciju poštujem. Samo, ne znam, ne mogu da se identifikujem s time, čudno je", dodala je.

Podsetimo, dok je X njoj prvo dete, Mask ima 17-godišnje blizance Grifina i Ksavijera te trojke, 15-godišnje Damjana, Saksona i Kaija s bivšom suprugom, kanadskom književnicom Justin Mask. Nekadašnji supružnici su dobili i sina Nevadu, koji je preminuo 2002. godine u 10. nedelji života od sindroma iznenadne smrti.

Photo: Profimedia

Milijarder je bio u braku i s glumicom Talulom Rajli. Upoznali su se  2008. godine u Londonu i venčali u Škotskoj dve godine kasnije. Nakon dve godine braka su se rastali, ali ponovo su se venčali 2013. godine. Godinu i po dana kasnije, Mask je ponovo zatražio razvod, ali ga je i povukao. Ipak, 2016. godine razvod je okončan.

Takođe je izlazio i sa Amber Heard, bivšom ženom Džonija Depa.

Photo:Profimedia

A da ne čudi što je Mask od uglednog milijardera postao kontroverzna medijska ličnost, govori upravo ispovest njegove prve supruge Justine. Iako je reč o izjavi staroj 12 godina, ona je ponovno isplivala na videlo.

Naime, u magazinu 'Marie Claire', bivša gospođa Mask objavila je potresnu ispovest o mračnoj strani života s tehnološkim mogulom.

"U kasno proleće 2008. godine moj suprug Ilon Mask zatražio je razvod nakon osam godina braka i petoro dece. Šest nedelja kasnije, poslao mi je poruku da se verio s prelepom britanskom glumicom Talulom Rajli koja je u ranim dvadesetima i koja se zbog njega preselila u Los Anđeles. Tada sam pomislila da se moj život s tim muškarcem pretvorio u klišej", otkrila je tada.

Dodala je da je ona bila njegova "starter supruga" objasnivši što pod time misli. Naime, upoznali su se dok je Ilon još uvek bio student, a ona je uz njega bila kroz sve uspone i padove da bi je on na kraju zamenio "novim modelom". Napisala je i kako je zbog ugovora, koji je potpisala dva meseca nakon venčanja, ostala bez ičega što je stekla u braku.

"Rekao mi je da moramo otići kod advokata koji će nam pomoći oko finansijskog sporazuma na kojem u njegovoj kompaniji insistiraju. Kada sam ga pogledala u čudu, rekao je da nije reč o predbračnom ugovoru", otkrila je.

PROČITAJTE JOŠ: Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji

Ali, upravo se o takvom ugovoru radilo. Potpisala ga je u neznanju, a potpisom se odrekla prava koja su joj pripadala kao zakonitoj supruzi. Dobila je samo porodičnu vilu u Los Anđelesu koju će naslediti njena deca. Uz to, potpisala je i da se ništa što su izrekli za vreme braka kao i nikakve scene ne smeju spominjati u sudskim procesima.

"Potpisala sam jer sam mu slepo verovala. Čemu brak ako mu ne verujem? Bili smo srodne duše. Verovala sam da se nikada nećemo razvesti. Život bez njega bio mi je nezamisliv", dodala je.

S godinama je postala nesrećna žena jer je Ilon prestao da bude muškarac u kakvog se zaljubila. S porastom bogatstva, on je postao sve zahtevniji prema njoj. Terao ju je da postane "trofejna plavuša" - da posvetli kosu, posveti više vremena izgledu i samo da se smeška. Danas, kaže, ne žali zbog razvoda jer joj je život napokon bolji.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas