Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

БОЛ не престаје: Милица ПАВЛОВИЋ објавила фотографију која СЛАМА СРЦА (ФОТО)

Популарна музичка звезда на друштвеним мрежама поделила је неке од најсрећнијих тренутака са својим дедом.

1614642560_milicaP.png
Фото: InstagramScreenShot/senoritamilica
Oglas

Млада српска музичка звезда Милица Павловић недавно се суочила са највећим губитком у свом животу, дедом Валдимиром који је преминуо крајем новембра претходне године. Са овим губитком Милица се и даље није помирила, обзиром да је деда Владимир био њен највећи ослонац у животу.

Прочитајте још: "Прошло је само пар сати"... Лепа Брена поделила тужне вести (ФОТО)


Фото: InstagramStoryScreenShot/senoritamilica

У знак сећања на своју вољену особу, певачица је поделила две фотографије из најсрећнијих дана са својим дедом на којима уживају на прослави, срећни и насмејани. Фотографија која слама срце је управо она на којој Милица Павловић љуби свог деду Владимира чврсто грлећи га.

Прочитајте још: Да ли му је певачица и даље снајка? Кеба проговорио о Северини и Игору


Фото: InstagramStoryScreenShot/senoritamilica

Деда Владимир био је Милицина највећа подршка у музичкој каријери, а заједно са бабом Радом, одгајили су је у селу Доњи Буниброд покрај Лесковца. 

Прочитајте још: Њена појава и данас оставља без даха: Препознајете ли глумицу са слике? (ФОТО)

- Рођена сам у Швајцарској где сам живела у најранијем детињству, али када су се моји родитељи развели, прешла сам да живим са баком и деком у околини Лесковца. Имала сам дивно детињство и никада ништа не бих мењала. Они су ми усадили неке традиционалне вредности са којима и данас живим а, с друге стране, ја сам мало модернизовала бабу и деду, тако да смо нас троје одличан тандем - својевремено је Милица објаснила за српске медије.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas