Oglas
· · Komentari: 0
AGENT 007

BONDA su pratile mnoge lepotice, ali samo jedna je bila SRPKINJA!

Prelepa Bonita iz filma "Goldfinger" rođena je u Nišu, a saradnja sa Šonom Konerijem otvorila joj je vrata u svetsku kinematografiju.

1604163208_nadja.png
Foto: ScreenshotTwitter/JamesBond
Oglas

Džejms Bond bio je okružen brojnim lepoticama, ali samo jedna bila je iz Srbije. Perelepa glumica Nađa Regin poslavila se ulogom Bonite u filmu "Goldfinger", u kojoj je bila partnerka Šonu Koneriju, koji je danas preminuo u 91. godini života.

Pročitajte još: Deluje ŠAŠAVO, ali ova VINTIDž jakna je veoma praktična i PONOVO MODERNA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#nadjaregin #fromrussiawithlove #bonita #goldfinger

Objava koju deli Anthony Cusack (@anthonycusack00) dana

Smrt prvog legendarnog Džejmsa Bonda, glumca Šona Konerija vratila je sećanja publike na ostvarenja koja su gra proslavila i ostavila neizbrisiv trag u svetskoj kinematografiji. Među najboljim ostvarenjima je i film "Goldfinger", u kome ga je, kao tajnog agenta 007 pratila i srpska lepotica, Nađa Regin.

Pročitajte još: PRAKTIČAN je, ali zašto ne bi bio i LEP? Pratite TRI pravila kada birate KIŠNI MANTIL

Nađa Regin rođena je Nišlijka, a sa Džejms Bondom glumila je u čak dva filma, "From Russia with Love" 1963. godine, u kome je igrala ulogu negativca i u filmu "Goldfinger" iz 1964. godine, gde je bila jedna od Bondovih lepotica. 

Pročitajte još: Da li je OVO NAJRUŽNIJI modni KRIK u deceniji? Ili najlepši... (FOTO)

Odigrala 40 naslova
Do završetka karijere snimila je čak 40 naslova u Engleskoj i Nemačkoj. Glumila je i u televizijskim serijama "Svetac" sa Rodžerom Murom, a kasnije i u "Osvetnicima" i "Opasnom čoveku". Penziju je stekla radeći kao scenarista na BBC. Preminula je u aprilu 2018. godine, u 87. godini života.

Ova evropska filmska diva prve glumačke korake načinila je u Kraljevu sa samo sedam godina, gde je provela detinjstvo. U Beogradu je kasnije završola Sedmu žensku gimnaziju i baletsku školu, da bi kao student Akademije za pozorišnu umetnost 1949. godine debitovala u ostvarenju "Priča o fabrici", režisera Vladimira Pogačića.

Pročitajte još: Prebrodite to i BACITE IH! Četiri odevna komada koja IMAJU ROK TRAJANJA

Filmski pohod na Evropu ova Srpkinja počela je 1963. godine ulogom u drugom nastavku avantura Džejmsa Bonda, a saradnja sa glumcem Šonom Konerijem otvorila joj je potom vrata u svetu glume.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas