Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БОЖО ВРЕЋО НА ТЕМУ СВОЈЕ ДУГЕ БОРБЕ СА НЕИЗЛЕЧИВОМ БОЛЕШЋУ: "Када сам схватио од чега болујем, морао сам пронаћи снагу"

После првог напада је схватио да има здравствени проблем који ће га пратити током целог живота

1692097811_bozo_vreco_10052017_0025.jpg
Фото: АТА
Oglas

Божо Врећо је познати босанско-херцеговачки певач. Специфичан је по свом извођењу севдалинки. Недавно је причао на тему своје борбе са епилепсијом. Тешку дијагнозу сазнао је са само осамнаест година, али му је вера помогла да не клоне духом.

„Први пут сам тада имао велики напад и схватио од чега болујем. Као у свему у животу, морао сам пронаћи некакву снагу. Моја синергија с Богом је неуништива и као таква је толико јака да могу све пребродити. Све што ми је некада сметало, титрање лишћа у природи, рефлектори у студију, на концертима и стајање у високим потпетицама ме је могло спречити, али није“, објаснио је Божо Врећо.

Божо је више пута истакао да је за његов ексцентричан стил заслужна његова мајка, која му је дала слободу и није га спутавала.

„Већину ствари ми је моја мајка сашила, а оно што је најбоље било у детињству је чињеница да сам одрастао слободан. Сјајно је то када вам родитељ не крати крила и буде вам ослонац. Севдах је мене одабрао. То није нешто што сам ја желио, мене је он одабрао као свог партнера и као некога тко ће презентовати севдах другачије од свих“, додао је.

Његова мајка је по професији сликарка и увек му је пружала потребну подршку.

„Ослонац те бескрајна снага, храброст, љубав и брижност. Улоге су се замениле и на неки начин као да сам се бринуо о свом детету. Тако сам могао и спознати колико је јака веза између мајке и детета, колико је нераскидива и посебна. Надјачава све боли, страхове и сумње. Био сам ту, константа која није показивала страх, немогућност и поколебљивост, био сам јак попут стене и могла се ослонити на мене с поверењем и сигурношћу“, преноси Нова.рс.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

                                      Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas