Oglas
· · Komentari: 0

BOŽO VREĆO NA TEMU SVOJE DUGE BORBE SA NEIZLEČIVOM BOLEŠĆU: "Kada sam shvatio od čega bolujem, morao sam pronaći snagu"

Posle prvog napada je shvatio da ima zdravstveni problem koji će ga pratiti tokom celog života

1692097811_bozo_vreco_10052017_0025.jpg
Foto: ATA
Oglas

Božo Vrećo je poznati bosansko-hercegovački pevač. Specifičan je po svom izvođenju sevdalinki. Nedavno je pričao na temu svoje borbe sa epilepsijom. Tešku dijagnozu saznao je sa samo osamnaest godina, ali mu je vera pomogla da ne klone duhom.

„Prvi put sam tada imao veliki napad i shvatio od čega bolujem. Kao u svemu u životu, morao sam pronaći nekakvu snagu. Moja sinergija s Bogom je neuništiva i kao takva je toliko jaka da mogu sve prebroditi. Sve što mi je nekada smetalo, titranje lišća u prirodi, reflektori u studiju, na koncertima i stajanje u visokim potpeticama me je moglo sprečiti, ali nije“, objasnio je Božo Vrećo.

Božo je više puta istakao da je za njegov ekscentričan stil zaslužna njegova majka, koja mu je dala slobodu i nije ga sputavala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

„Većinu stvari mi je moja majka sašila, a ono što je najbolje bilo u detinjstvu je činjenica da sam odrastao slobodan. Sjajno je to kada vam roditelj ne krati krila i bude vam oslonac. Sevdah je mene odabrao. To nije nešto što sam ja želio, mene je on odabrao kao svog partnera i kao nekoga tko će prezentovati sevdah drugačije od svih“, dodao je.

Njegova majka je po profesiji slikarka i uvek mu je pružala potrebnu podršku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

„Oslonac te beskrajna snaga, hrabrost, ljubav i brižnost. Uloge su se zamenile i na neki način kao da sam se brinuo o svom detetu. Tako sam mogao i spoznati koliko je jaka veza između majke i deteta, koliko je neraskidiva i posebna. Nadjačava sve boli, strahove i sumnje. Bio sam tu, konstanta koja nije pokazivala strah, nemogućnost i pokolebljivost, bio sam jak poput stene i mogla se osloniti na mene s poverenjem i sigurnošću“, prenosi Nova.rs.

BONUS VIDEO: 

 

 

                                      Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas