· · Коментари: 0
једна је мајка

БОЖО ВРЕЋО расплакао фанове својом објавом: "Благо њој кад тебе има за сина"! (ФОТО)

Музичар Божо Врећо исказао колико је захвалан што је мајка Мили присутна у његовом животу.

1623510903_Capture.PNG
Фото: Принтскрин/ Инстаграм/ бозоврецо

Почетком ове године, мајка Боже Врећа, Мили, оперисала је рак и сада се опоравља.

Познати музичар је веома везан за мајку и често качи фотографије које су права ода љубави мајци.

Тренутно му је мајка, заједно са сестром, у посети, па је искористио прилику да ужива у њеном присуству, а захвалност је изразио на свом Инстаграм профилу, приликом објаве фотографије.

Прочитајте још: Бори се са опаком болести: Позната глумица показала лице без шминке (ФОТО)

Божо Врећо објавио фотографију са мајком

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

Целу ју је изљубио накарминисаним уснама, а у опису слике написао: 

Моја срна љубилица!❤️♾
Данас излазили прошетали и купили дивно цвеће у расаднику за њену вилинску башту,сретна је.
Полетна а ја је не престајем мазити и љубити,

сетио сам се једне горке сцене коју смо уочили држећи се за руке док смо чекали ономад у болници, сцене неког сина и његове старе изнемогле мајке која за њим споро и тромо корача а он је се стиди и срамота га чак да поред ње корача и да је придржи,ходао је ужурбано три метра испред ње и окренуо се и подвикнуо, "шта се вучеш, пожури бона,"она је само изговорила, "а не могу ти ја, мој сине иди ти"...Ми смо се згледали и стиснули јаче наше испреплетене прсте, загрлили се и постали још свјеснији колико је љубав коју имамо заправо лијек, колико је дугујемо једни другима, ту нежност, детиње да је обаспем сву пољупцима и да се не постидим нити једне моје гесте наклоности пажње и захвалности њој, мојој мајчици која ме бодрила, нунала, тјешила, храбрила, чувала и молила се за мене.

Ту је још пар дана са секом код мене док моје снимање филма са шпанцима не почне и док моји дечаци не дођу,
бејби косица јој расте и мирише на топла осунчана поља камилице.
Мајчица!

Фанови су се расплакали

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

Излив нежности Боже Врећа је гануо све фанове, неки од коментара су били: "ух, какве емоције, дирнуше ме у срце", "једна је мајка", "ти ме расплачеш сваком објавом о својој мами", "благо њој кад тебе има"...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.