Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Брат Жељка Јоксимовића проговорио о борби са депресијом: "У 39. години ми се живот преокренуо"

Глумац Саша Јоксимовић и брат популарног певача, Жељка, проговорио је о периоду када је због мањка посла изгубио самопоуздање. Како би проблем решио, потражио је стручну помоћ.

1645195044_sasa-joksimovic.jfif
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Никоме није лако да призна, а посебно јавној личности , да има проблем са самопоздањем и депресијом. Саша Јоксимовић важи за особу која нема "длаке на језику" а многе је изненадило када је пре три године признао да је без посла.

Прочитајте још: РАДИЛА МУ ИЗА ЛЕЂА: Бред ТУЖИ Анђелину због "ТАЈНЕ ПРОДАЈЕ" француског имања вредног 140 милиона евра (ФОТО)

- У 2019. години буквално ништа нисам радио, јели смо паштету да би наш син имао све.”, рекао је глумац чија се ситуација данас драстично променила. Пре свега, када је схватио да је депресиван, потражио је стручну помоћ, а онда и схватио да "кривца" за оно што му се добро и лоше дешава у животу, треба да потражи у себи.

- Нема логике да су сви око мене криви, а ја недужан. Када сам са тим рашчистио, постао сам нека друга особа, боља верзија Саше Јоксимовића. Требало ми је времена да изађем из рупчаге у коју сам упао и закорачим на сигуран терен, али сада могу само узбрдо", рекао је Саша који је прошле године прославио јубларни четрдесети.

Демантовао развод

- Мени је 38. година била катастрофална, у 39. ми се живот преокренуо, а 40. је наговестила да ће бити још боља. Важно је да сам ухватио добар залет", рекао је за Хелло" глумац који се недавно нашао у центру пажње гласина да у браку са Невеном има проблеме. Он је то оштро демантова.

Прочитајте још: ЗВЕЗДА НА МЕТИ СКАНДАЛА: Адвокати Кристијана Роналда запретили да ће "ПОНИЗИТИ" девојку која га је оптужила за силовање (ФОТО)

- Какав црни развод! Ја не бих могао да живим без моје жене, као ни она без мене. Уосталом, било би глупо да се разведемо после двадесет година. Ако смо издржали заједно две деценије, издржаћемо још толико", рекао је Саша и истакао да се са супругом никада не свађа.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas