Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Brat Željka Joksimovića progovorio o borbi sa depresijom: "U 39. godini mi se život preokrenuo"

Glumac Saša Joksimović i brat popularnog pevača, Željka, progovorio je o periodu kada je zbog manjka posla izgubio samopouzdanje. Kako bi problem rešio, potražio je stručnu pomoć.

1645195044_sasa-joksimovic.jfif
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Nikome nije lako da prizna, a posebno javnoj ličnosti , da ima problem sa samopozdanjem i depresijom. Saša Joksimović važi za osobu koja nema "dlake na jeziku" a mnoge je iznenadilo kada je pre tri godine priznao da je bez posla.

Pročitajte još: RADILA MU IZA LEĐA: Bred TUŽI Anđelinu zbog "TAJNE PRODAJE" francuskog imanja vrednog 140 miliona evra (FOTO)

- U 2019. godini bukvalno ništa nisam radio, jeli smo paštetu da bi naš sin imao sve.”, rekao je glumac čija se situacija danas drastično promenila. Pre svega, kada je shvatio da je depresivan, potražio je stručnu pomoć, a onda i shvatio da "krivca" za ono što mu se dobro i loše dešava u životu, treba da potraži u sebi.

- Nema logike da su svi oko mene krivi, a ja nedužan. Kada sam sa tim raščistio, postao sam neka druga osoba, bolja verzija Saše Joksimovića. Trebalo mi je vremena da izađem iz rupčage u koju sam upao i zakoračim na siguran teren, ali sada mogu samo uzbrdo", rekao je Saša koji je prošle godine proslavio jublarni četrdeseti.

Demantovao razvod

- Meni je 38. godina bila katastrofalna, u 39. mi se život preokrenuo, a 40. je nagovestila da će biti još bolja. Važno je da sam uhvatio dobar zalet", rekao je za Hello" glumac koji se nedavno našao u centru pažnje glasina da u braku sa Nevenom ima probleme. On je to oštro demantova.

Pročitajte još: ZVEZDA NA METI SKANDALA: Advokati Kristijana Ronalda zapretili da će "PONIZITI" devojku koja ga je optužila za silovanje (FOTO)

- Kakav crni razvod! Ja ne bih mogao da živim bez moje žene, kao ni ona bez mene. Uostalom, bilo bi glupo da se razvedemo posle dvadeset godina. Ako smo izdržali zajedno dve decenije, izdržaćemo još toliko", rekao je Saša i istakao da se sa suprugom nikada ne svađa.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas