Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Син Саше Јоксимовића пролази кроз пакао вршњачког насиља: "Претили су палицама, боксерима, псовали, а били су ту и ножеви"

Глумац проговорио о насиљу које трпи његов син

1655113612_sasa-joks.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Прва
Oglas

Саша Јоксимовић, недавно је на друштвеној мрежи Фејсбук открио да је његов син жртва вршњачког насиља, а сада је гостујући у једној емисији и појаснио о чему се ради:

Прочитајте још: Сестра Јелисавете Орашанин пресликана је глумица: Два пута ћете погледати слику (ФОТО)

- Дошло је до инцидента у оном тренутку када му је један вршњак, можда и млађи од њега, претио боксером да ће га тући. Ја сам у једном тренутку мислио да он мене можда лаже, то је пубертет јер има 13 година итд... И ја му кажем ајде да га пронађемо, да видим да ли заиста се то десило. И збиља, ми смо отишли у парк и ту је био његов отац, пуно деце. Ја му приђем и кажем му: "Ћао, ајде дај ми тај боксер". Он ме гледа онако чудно и каже: "Па не, ја сам се шалио...". И ту се све то лепо заврши, родитељи су били ту и поразговарали смо, и они су рекли да се то неће поновити, да треба лепо да се друже, да је то велики парк, парк за све. Они су обећали да ће тако бити и то је прошло - рекао је Саша Јоксимовић гостујући у Јутарњем програму на телевизији Прва и открио да се ситуација поновила после недељу дана, али да је срећом један човек био ту који је заштито његовог сина и другаре.

- После седам дана дешава се то да је мој син поново био са другарима у Чубурцу, а исти дечаци су им претили са палицама, боксерима, псовали их, били су ту и ножеви... Срећом, један човек их је заштитио.

- Кулминација свега тога се десила када сам ишао за Ивањицу, играо сам представу, био сам у комбију, мене зове син и каже: "Дођи одмах у Чубурац". Ја га упитам шта је било, он ми каже да су му украли паре и полили водом. Био сам вруће главе, изреволтиран и онда сам објавио на Инстаграму видео. Тада сам добио пуно порука од родитеља који су ми писали да се суочавају са истим проблемима.

- И ја сам био жртва вршњачког насиља - закључио је глумац.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas