Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бред Пит има 60 година, а дословце изгледа дупло млађе: Овако се холивудски шмекер храни и одржава виталност

Једна ствар је пресудила да настане изрека- ''сви старе Бред се ажурира''

1689860555_profimedia-0789603562-Bred-Pit.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Холивудски шмекер, Бред Пит, без премца дефинтивно не познаје реч "старење". Последњих дана, поготово на финулу Вимблдона привукао је велику пажњу јавности, чини се највише припадница лепшег пола. Чак је и наша домаћа јавност остала без даха на његов изглед који је на "прву лопту" идентичан као пре 30 година када је био у јеку глумачке славе.

Сви се питају како? Нагађају да ли је радио неке естетске захвате или је тајна у нечем другом? Па тако, наша певачица Сека Алексић на свом Твитер профилу поделила фотографије Бред Пита сада и од пре пар година уз опис: "Може да се улепша и без претеривања и мењања личног описа. Ово је феноменално све урађено."

Његов изглед покренуо је лавину коментара, док су се многи заинтересовали за његов начин исхране. Осим што се труди да се здраво храни, глумац има и тренинге који чине да његови мишићи буду тонирани.

Бредова дијета се своди на једну ствар: јести здраво и бити најздравија верзија себе. Иако је морао да мења своју исхрану неколико пута током своје каријере да би уносио више или мање калорија, оно што је увек било доследно је да не једе нездраве намирнцице. Али, изгледа да му се некад и омакне, као на финулу Вимблдона када је га је камерман уснимио да једе чипс. Једном приликом открио је да по потреби држи и одређене дијете, односно да има посебан режим исхране којег се строго придржава.

Ево од чега се наче састоји његова исхрана:

Немасна пилетина и риба
Јаја
Овсена каша, хлеб од целог зрна и смеђи пиринач
Лиснато поврц́е укључујуц́и спанац́ и броколи
Воц́е и бобице

Његова исхрана је веома богата протеинима, има мало масти и мало угљених хидрата. Ово му помаже да остане на веома ниском проценту телесне масти. Прича се да је на почетку своје каријере, у време снимања филма "Борилачк клуб", имао само шест процената телесне масти.


Иако ужива у повременим данима варања, скоро увек је у режиму чистог једења. Као резултат тога, вероватно га нец́ете виђати да једе:

Прерађену храну
Рафинисане шец́ере
Храну са високим садржајем масти
Вештачке састојке

Такође, пре неколико година, Бред је престао да пије алкохол, што се повољно одразило на његово ментално здравље и физичку структуру тела. Исто тако, ужива у здравој ужини, а омиљени су му смутији са боровницама (богати антиоксидансима), бананама и спирулином, као и зелени сок направљен од лиснатог поврц́а и зелених јабука.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas