Oglas
· · Komentari: 0

Bred Pit ima 60 godina, a doslovce izgleda duplo mlađe: Ovako se holivudski šmeker hrani i održava vitalnost

Jedna stvar je presudila da nastane izreka- ''svi stare Bred se ažurira''

1689860555_profimedia-0789603562-Bred-Pit.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Holivudski šmeker, Bred Pit, bez premca defintivno ne poznaje reč "starenje". Poslednjih dana, pogotovo na finulu Vimbldona privukao je veliku pažnju javnosti, čini se najviše pripadnica lepšeg pola. Čak je i naša domaća javnost ostala bez daha na njegov izgled koji je na "prvu loptu" identičan kao pre 30 godina kada je bio u jeku glumačke slave.

Svi se pitaju kako? Nagađaju da li je radio neke estetske zahvate ili je tajna u nečem drugom? Pa tako, naša pevačica Seka Aleksić na svom Tviter profilu podelila fotografije Bred Pita sada i od pre par godina uz opis: "Može da se ulepša i bez preterivanja i menjanja ličnog opisa. Ovo je fenomenalno sve urađeno."

Njegov izgled pokrenuo je lavinu komentara, dok su se mnogi zainteresovali za njegov način ishrane. Osim što se trudi da se zdravo hrani, glumac ima i treninge koji čine da njegovi mišići budu tonirani.

Bredova dijeta se svodi na jednu stvar: jesti zdravo i biti najzdravija verzija sebe. Iako je morao da menja svoju ishranu nekoliko puta tokom svoje karijere da bi unosio više ili manje kalorija, ono što je uvek bilo dosledno je da ne jede nezdrave namirncice. Ali, izgleda da mu se nekad i omakne, kao na finulu Vimbldona kada je ga je kamerman usnimio da jede čips. Jednom prilikom otkrio je da po potrebi drži i određene dijete, odnosno da ima poseban režim ishrane kojeg se strogo pridržava.

Evo od čega se nače sastoji njegova ishrana:

Nemasna piletina i riba
Jaja
Ovsena kaša, hleb od celog zrna i smeđi pirinač
Lisnato povrće uključujući spanać i brokoli
Voće i bobice

Njegova ishrana je veoma bogata proteinima, ima malo masti i malo ugljenih hidrata. Ovo mu pomaže da ostane na veoma niskom procentu telesne masti. Priča se da je na početku svoje karijere, u vreme snimanja filma "Borilačk klub", imao samo šest procenata telesne masti.


Iako uživa u povremenim danima varanja, skoro uvek je u režimu čistog jedenja. Kao rezultat toga, verovatno ga nećete viđati da jede:

Prerađenu hranu
Rafinisane šećere
Hranu sa visokim sadržajem masti
Veštačke sastojke

Takođe, pre nekoliko godina, Bred je prestao da pije alkohol, što se povoljno odrazilo na njegovo mentalno zdravlje i fizičku strukturu tela. Isto tako, uživa u zdravoj užini, a omiljeni su mu smutiji sa borovnicama (bogati antioksidansima), bananama i spirulinom, kao i zeleni sok napravljen od lisnatog povrća i zelenih jabuka.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas