Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БРЕГИНА ВАНБРАЧНА КЋИ: Из везе са плесачицом у стриптиз бару

ГОРАН Бреговић слови за једног од највећих заводника на јавној сцени, а није тајна да је његов љубавни живот био веома турбулентан.

1696021517_58995_goranbregovic5060807_ig--1-.jpg
Фото: А. Станковић
Oglas

У браку са Џенаном добио је три ћерке Уну, Лулу и Ему, а мало ко зна да кантаутор из ванбрачне заједнице има наследницу, Жељку. Најстарија ћерка Горана Бреговића годинама је живела у Бечу да би се недавно преселила у Сарајево где је започела нови бизнис.

Жељка је са оцем у одличним односима, иако је знатижељни медији никада нису успели усликати у његовом друштву. Најстарија ћерка Горана Бреговића има ћерке и завршила је факултет дизајна.

У аустријској престоници имала је радњу у којем је подавала накит, ручно везене ствари попут торби, ремена и хаљина, као и креације од ручно осликане свиле.

 

О њеној мами такође нема пуно информација. Завела је Брегу као веома младог, на почетку каријере када је почео да свира у једном сарајевском клубу.

Ту је упознао Јасенку, која је по занимању плесачица, а страст која је брзо планула нажалост није дуго потрајала.

 

Из те љубави настала је Жељка која са оцем гаји дивне односе, а од када се вратила у Босну све чешће проводе време заједно. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas