Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Буран живот МИЛАНА РАДУЛОВИЋА ЛАЋЕ: Почео да се дрогира из радозналости, завршио на вишегодишњем ОДВИКАВАЊУ, живот му обележиле трагедије

Милан Радуловић Лаћа преминуо изненада у Израелу, у 26. години

1671543092_foto-Laca-printskrin.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Текстописац Милан Радуловић Лаћа, син покојне Марине Туцаковић и композитора Александра Футе Радуловића, преминуо је данас.

Према нашим сазнањима, Лаћа је преминуо у Израелу, а његово беживотно тело пронађено је на улици. Како је извор близак породици испричао за наш портал, сумња се да је узрок смрти унос прекомерне дозе недозвољених супстанци.

Завршио је у канџама дроге још као малолетник, а пут одвикавања био је дуг:

- Цео период је био доста дуг. Кренуо сам са 15 година, са 17 сам постао наркоман, онда сам 4 године имао паузу, али кад сам завршио на клиници за одвикавање ту је био крај. Почело је као радозналост, а наставио сам и кад сам схватио да лоше утиче на мене. То је болест. Кад осетиш прву хероинску кризу то је нешто... То је најопаснија дрога - испричао је својевремено, преноси "Блиц".

Остао је без брата Милоша 2008. године:

- На данашњи дан, 1. 12. 2008, преминуо је мој рођени брат Милош Радуловић. Прошло је 14 година од тада. Шта све стане у 14 година? Шта се све десило? Толико тога да, кад се осврнеш и погледаш, као да се ништа није догодило. Бол је ту, али се скрива. Не да се фотографисати... Његову фотографију не држим у телефону. Зато је нећу ни објавити. Вјечнаја памјат - написао је Лаћа на свом Твитер налогу  пре две недеље.

Његова мајка, Марина, преминула је 19. септембра 2021. што је био још један тежак ударац у његовом животу:

- Мени је умрла мајка, а другима је умрла Марина Туцаковић. Не знам какву празнину после годину дана осећа српска естрада, али знам како се ја осећам када гледам шта се дешава. Што се тиче музике, нема инвентивности, ништа није другачије последње две године- Осећам празнину. Помирио сам се с тим да је немам, али се питам како без ње. Када изгубиш мајку, као да си изгубио обе руке, можда и ноге, мада мислим да њих још увек имам. Много сам био везан за мајку. Годину дана касније осећам се лакше, свесније и ударци су тупљи, али сам заправо боље једино када нестанем и негде отпутујем - написао је у једној објави.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas