Oglas
· · Komentari: 0

Buran život MILANA RADULOVIĆA LAĆE: Počeo da se drogira iz radoznalosti, završio na višegodišnjem ODVIKAVANJU, život mu obeležile tragedije

Milan Radulović Laća preminuo iznenada u Izraelu, u 26. godini

1671543092_foto-Laca-printskrin.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink
Oglas

Tekstopisac Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, preminuo je danas.

Prema našim saznanjima, Laća je preminuo u Izraelu, a njegovo beživotno telo pronađeno je na ulici. Kako je izvor blizak porodici ispričao za naš portal, sumnja se da je uzrok smrti unos prekomerne doze nedozvoljenih supstanci.

Završio je u kandžama droge još kao maloletnik, a put odvikavanja bio je dug:

- Ceo period je bio dosta dug. Krenuo sam sa 15 godina, sa 17 sam postao narkoman, onda sam 4 godine imao pauzu, ali kad sam završio na klinici za odvikavanje tu je bio kraj. Počelo je kao radoznalost, a nastavio sam i kad sam shvatio da loše utiče na mene. To je bolest. Kad osetiš prvu heroinsku krizu to je nešto... To je najopasnija droga - ispričao je svojevremeno, prenosi "Blic".

Ostao je bez brata Miloša 2008. godine:

- Na današnji dan, 1. 12. 2008, preminuo je moj rođeni brat Miloš Radulović. Prošlo je 14 godina od tada. Šta sve stane u 14 godina? Šta se sve desilo? Toliko toga da, kad se osvrneš i pogledaš, kao da se ništa nije dogodilo. Bol je tu, ali se skriva. Ne da se fotografisati... NJegovu fotografiju ne držim u telefonu. Zato je neću ni objaviti. Vječnaja pamjat - napisao je Laća na svom Tviter nalogu  pre dve nedelje.

NJegova majka, Marina, preminula je 19. septembra 2021. što je bio još jedan težak udarac u njegovom životu:

- Meni je umrla majka, a drugima je umrla Marina Tucaković. Ne znam kakvu prazninu posle godinu dana oseća srpska estrada, ali znam kako se ja osećam kada gledam šta se dešava. Što se tiče muzike, nema inventivnosti, ništa nije drugačije poslednje dve godine- Osećam prazninu. Pomirio sam se s tim da je nemam, ali se pitam kako bez nje. Kada izgubiš majku, kao da si izgubio obe ruke, možda i noge, mada mislim da njih još uvek imam. Mnogo sam bio vezan za majku. Godinu dana kasnije osećam se lakše, svesnije i udarci su tuplji, ali sam zapravo bolje jedino kada nestanem i negde otputujem - napisao je u jednoj objavi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas