Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВ МАЈКЕ И ДЕТЕТА: На гробу Марине Туцаковић и њених синова се налази симболика која ломи срца

Прича која ће погодити и оне каменог срца

1695115367_Foto-Printscreen-YouTube-K1-Ataimages.rs.jpg
Фото: Принтсцреен/YоуТубе - К1, Атаимагес.рс
Oglas

Прошле су две године од смрти Марине Туцаковић, текстописца који је заувек променио музички свет својим хитовима.

Најпознатији српски текстописац последње дане провела је у КБЦ Драгиша Мишовић, где је пребачена пошто јој је 14. септембра 2021, позлило, кад је стављена на респиратор, а била је позитивна на корона вирус. Почетком 2018. године јој је дијагностикован малигни тумор дојке, након чега је убрзо и оперисана. Марина је преминула после дуге и тешке болести пре годину дана, а сахрањена је на Новом гробљу у Београду, одмах поред сина Милоша Мише Радуловића, који ју је прерано напустио, у 24. години. А 15 месеци касније поред мајке и брата сахрањен је и Милан Радуловић Лаћа, који је преминуо у Израелу у 36. години.

На њиховом гробу налази се икона Богородице са дететом, која приказује најважнију вредност хришћанства – љубав мајке и детета, а претпоставља се да је управо Марина донела ову икону на гроб свог сина онда када је без њега остала.

Фото: Атаимагес.рс

Покојна Марина није крила своје емотивне ломове, кроз своје стихове је слутила несрећу, а она је прво дошла по старијег сина Милоша. Све су учинили да га извуку из канџи наркотика, веровали су да могу, али онда се десило најгоре. Исто је био децембар. Први. Марина је ушла у собу и видела оно чега се увек бојала.

"Прсти су му већ били модри, не знам шта се догодило. Не знам да има нешто горе него кад затекнете своје дете како непомично лежи кревету", испричала је касније и признала да није хтела да види резултат обдукције. Од туге је добила рак и то је отворено говорила. Рак је и однео са овог света, а Лаћа, уметничка душа, није могао да прихвати смрт мајке, па јој се придружио 15 месеци касније. И поново децембар.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas