Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИЗАЗОВИ

Цеца са 22 године сазнала да не може да затрудни - Морала да се подвргне вантелесној оплодњи (ФОТО)

Светлана Цеца Ражнатовић о првом сусрету са Арканом, проблемима са зачећем и деци.

1640952492_Untitled.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

О љубави Светлане Цеце Ражнатовић и Жељка Ражнатовића Аркана заувек ће се причати иако их је његово убиство раздвојило још пре 21 годину. Никада га није преболела, а детаљи њихове љубави заувек ће бити занимљиви јавности.

Знала је да је он онај прави

Цеца и Жељко верили су се на Божић 1995. године, а венчали само месец дана касније, а певачица је једном приликом открила и како су се упознали. Цеца је била одушевљена његовим изгледом који је гледала у новинама, а нешто касније судбина их је спојила.

Прочитајте још: Бивша краљица лепоте, која је постала прва жена ШЕФ МАФИЈЕ Камора, умрла у 86. години (ФОТО)

"Сећам се да сам имала наступ у Немачкој и на бензинској пумпи купила "Плејбој". У часопису сам угледала човека свог живота! Нисам разумела шта пише у интервјуу, само сам зурила у његову фотографију. Био је то најмужевнији и најзгоднији мушкарац ког сам икада у животу видела. Помислила сам: "То је дакле тај Аркан!" Пожелела сам да будем његова жена", присетила се Цеца и поново је описала како је изгледао њихов први сусрет, очи у очи.

"Упознао нас је Оливер Мандић на једном догађају. Пошто је тада кружила измишљена прича да ме је Аркан ошишао, Жељко ми је рекао: "Јеси ли ти та звезда коју ја редовно шишам?" Била сам истраумирана, уплашена. Ушепртљала сам се! Наставили смо да се виђамо, а ја сам га прва пољубила! У Жељка се нисам заљубила због његове моћи, већ у њега као човека, у његове људске квалитете, карактерне особине, физички изглед... Мене интересује неко ко ће успети емотивно да ме покрене и да ме усрећи, а не колико је моћан и колики му је банковни рачун."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cecamylife

Родитељи били против брака

Због велике разлике у годинама, Цеца се плашила да родитељима саопшти да су у вези. Истину им је признала тек када су се верили.

"Рекла сам им да ћу да се удам за Жељка, а мама се обрадовала: "За Шашића? Дивно. Он је сјајан момак." Тад сам казала: "Какав, бре, Шашић? Удајем се за Жељка Ражнатовића Аркана!" Умало да падну у несвест, иако су пре тога начули нешто из медија, али су се надали да ће то брзо да ме прође. Онда се отац уозбиљио и запретио ми: "Будеш ли се удала за њега, одрећи ћу те се!" Знала сам да ме само плаши, па сам одбрусила: "Можете сви да се поубијате, удаћу се за њега јер га обожавам." Кад су га упознали, одмах су га заволели," истакла је.

Проблеми са зачећем

Цеца и Жељко венчали су се 1995. године, а фолк звезда је оба пута затруднела вештачком оплодњој. Она је једном приликом објаснила и какве проблеме је имала па се морала подвргнути тој процедури.

"Обоје смо желели децу. Имала сам само 22 године кад сам открила да имам проблем да затрудним, па сам отишла у болницу "Народни фронт" на вантелесну оплодњу. Мој покојни супруг ме је подржао и учествовао са мном у комплетном програму, иако је било евидентно да он није имао проблем, будући да је већ имао седморо деце", испричала је певачица једном приликом.

Деца га не памте

Идила је прекинута када је Жељко убијен 15. јануара 2000. године, у тадашњем хотелу "Интерконтинентал".

"То је за мене најгори и најтежи тренутак у животу. Трудила сам се да те трауматичне слике потиснем, али и данас су ми пред очима. Тешко ми је да говорим о убиству оца моје деце. Жељко је свакодневно присутан у нашим животима, често причамо о њему. То је човек који је обележио мој живот," признала је Цеца за Хит.

"Жао ми је што га Вељко и Анастасија не памте. Они су били бебе када су остали без њега, Таса је имала годину и по дана, а Вељко три. Погађа их када прочитају нешто ружно о њему, али то не може да се спречи. Научили су да живе са непријатним ситуацијама. Много им недостаје, посебно у неким важним тренуцима, као што је била Вељкова свадба и рођење његовог сина, који је добио име по Аркану," испричала је Ражнатовићка.

(Мондо)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas