Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Цецин сарадник након 26 година открио тајну са снимања албума

Дејан Милићевић је током каријере дуге тридесет година радио са свим естрадним звездама, па тако пуно пута и са Цецом Ражнатовић за коју каже да је велики професионалац.

1637141914_ceca.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Звезде Гранда
Oglas

Познато је да је радио са Цецом и на њеном албуму "Фатална љубав" из 1995. године на којем је на омоту, а и у споту, имала зализану косу и сви се добро сећамо како је изгледала.

Прочитајте још: "Колегиницама је много већи проблем мој брак него каријера": Александра Пријовић искрено о односу са колегама

Цеци је ово био седми студијски албум, а Дејан је испричао једну анегдоту с певачицом, за коју каже да му је једна од оних којих се увек радо и са осмехом сети.

"Анегдота која ми је нај... Где видиш да је неко сурови професионалац... Догодила се када смо Цеци радили омот за албум 'Љубав фатална'. Сликали смо гаражу на Обилићевом венцу, нашли смо то једно место где треба да се слика, и у моменту је Цеци требало да се залиже коса. Ми нисмо имали ништа, јер смо истрчали из студија где смо се спремали... И фризерка каже да није понела ништа, да иде у студио... Где ћеш да идеш у студио сад, Цеца жури, мора да иде...", присетио се један од најпознатијих фотографа, па наставио причу.

"И Цеца види барицу и каже: 'Па, ево ти, узми воду одавде!'. И ми сви тајац, шта сад? И Цеца каже: 'Ма, узми, журим, узми ту воду'! И она (фризерка) умочи у барицу руке и залиже јој косу. То је када је неко сурови професионалац и када је битно да се заврши посао да се што пре сви ослободимо", испричао је Дејан Милићевић у емисији "Гранд магазин".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas