Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Cecin saradnik nakon 26 godina otkrio tajnu sa snimanja albuma

Dejan Milićević je tokom karijere duge trideset godina radio sa svim estradnim zvezdama, pa tako puno puta i sa Cecom Ražnatović za koju kaže da je veliki profesionalac.

1637141914_ceca.jpg
Foto: YouTube printscreen /Zvezde Granda
Oglas

Poznato je da je radio sa Cecom i na njenom albumu "Fatalna ljubav" iz 1995. godine na kojem je na omotu, a i u spotu, imala zalizanu kosu i svi se dobro sećamo kako je izgledala.

Pročitajte još: "Koleginicama je mnogo veći problem moj brak nego karijera": Aleksandra Prijović iskreno o odnosu sa kolegama

Ceci je ovo bio sedmi studijski album, a Dejan je ispričao jednu anegdotu s pevačicom, za koju kaže da mu je jedna od onih kojih se uvek rado i sa osmehom seti.

"Anegdota koja mi je naj... Gde vidiš da je neko surovi profesionalac... Dogodila se kada smo Ceci radili omot za album 'Ljubav fatalna'. Slikali smo garažu na Obilićevom vencu, našli smo to jedno mesto gde treba da se slika, i u momentu je Ceci trebalo da se zaliže kosa. Mi nismo imali ništa, jer smo istrčali iz studija gde smo se spremali... I frizerka kaže da nije ponela ništa, da ide u studio... Gde ćeš da ideš u studio sad, Ceca žuri, mora da ide...", prisetio se jedan od najpoznatijih fotografa, pa nastavio priču.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

"I Ceca vidi baricu i kaže: 'Pa, evo ti, uzmi vodu odavde!'. I mi svi tajac, šta sad? I Ceca kaže: 'Ma, uzmi, žurim, uzmi tu vodu'! I ona (frizerka) umoči u baricu ruke i zaliže joj kosu. To je kada je neko surovi profesionalac i kada je bitno da se završi posao da se što pre svi oslobodimo", ispričao je Dejan Milićević u emisiji "Grand magazin".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas