Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСПОВЕСТ

Ћерка чувеног певача ОТВОРИЛА СРЦЕ: "Осећала сам се врло нежељеном! Никад ми није објаснио зашто ме је одбацио" (ФОТО)

Британи Потс, ванбрачна ћерка чувеног музичара Бруса Дикинсона (62), недавно је у интервјуу за британски "The Sun" открила потресне детаље одрастања без оца који ју је у потпуности избацио из живота.

1611821708_pevacica.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / сингсаллнигхт
Oglas

Ова 33-годишњакиња испричала је да је фронтмена бенда Ирон Маиден први пут упознала 2010. на концерту у Сан Бернардину у Калифорнију, када му је представила и своја два сина. Међутим, убрзо након тога - он је опет почео да игнорише њено постојање.

- У почетку сам била узбуђена јер ћу коначно упознати тату, али две године касније, он је поново нестао. Изненада је прекинуо сваку комуникацију са мном због чега сам се осећала врло, врло нежељеном, као да нисам довољно добра. Све што сам желела од њега било је да разговара са мном, али он то никад није урадио. Никад ми није објаснио зашто ме је одбацио. Стидела сам се јер сам рођена као резултат њему небитне авантуре, стално сам имала осећај да нешто морам да кријем - рекла је Британи.

Последња шанса за оца!

Прочитајте још: МИЛОШ БИКОВИЋ показао нову девојку? Фотографије са Мокре Горе све РАЗОТКРИЛЕ (ФОТО)

- Љута сам јер ме и даље муче многа питања на која ми отац никад није одговорио. То што је он славан само ми отежава ситуацију, јер видим и чујем ствари са стране - ево, написао је књигу, али ја у њој нисам уопште споменута, ја за њега не постојим. Сад има прилику то да исрпави, дајем му последњу шансу - додала је.

Њена мајка Анђела имала је само 17 година када је остала трудна са Дикинсином и то после две недеље забављања.

Прочитајте још: Све више звезда напушта друштвене мреже: ПАМЕЛА АНДЕРСОН угасила Инстаграм, Твитер и Фејсбук (ФОТО)

- Данас се често питам да ли је Брусова покојна супруга Педи Бауден имала икакве везе са тим третманом ћутања - истакла је Британи, додајући како је ова психотерапуткиња у свом тестаменту написала да "сав свој новац оставља мужу, али да Потсова ни њена деца не смеју да добију ни цент од тога".

Прочитајте још: Користила име Џорџа Клунија да би резервисала сто у ресторану, а онда је глумац позвао

Иначе, Дикинсон се од поменуте Педи развео 2018. после готово 30 година брака, а њихов развод је био тежак 90 милиона фунти. Она је само две године касније преминула. Фронтмен метал бенда ју је оставио због инструкторке фитнеса Леане Долчи са којом и данас живи у Паризу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas