Oglas
· · Komentari: 0
OPROŠTAJ

Sve više zvezda napušta društvene mreže: PAMELA ANDERSON ugasila Instagram, Tviter i Fejsbuk (FOTO)

Pamela Anderson obećala je da se neće vraćati na Instagram, Tviter i Fejsbuk jer veruje da je to "izgubljeno vreme" i omogućava šefovima kompanija da "kontrolišu tuđ mozak".

1611753136_Pamela.JPG
Foto: Printskrin / Instagram / pamelaanderson
Oglas

Pamela Anderson napustila je sve naloge na društvenim mrežama jer se oni "koriste za kontrolu mozga".

Bivša "Bejvoč" zvezda (53) otvorila je u utorak Instagram nalog kako bi podelila ono za šta se zaklela da će biti njena poslednja objava u aplikaciji, a takođe je obećala da se neće vraćati na Tviter i Fejsbuk.

Pročitajte još: Koristila ime Džordža Klunija da bi rezervisala sto u restoranu, a onda je glumac pozvao

Pamela Anderson je nedavno šokirala javnost, jer je bila u vezi sa Džulijanom Asanžom.

Podelila je seksi sliku na kojoj pozira ispred kamere dok je nosila jaku šminku.

Pročitajte još: "Nisam izvršio višestruko ubistvo": Aca Lukas prvi put javno progovorio o privođenju 

- Ovo će biti moj poslednji post na Instagram Tviter-u ili Fejsbuku - navodi se u postu.

Pročitajte još: Boba iz "Žikine dinastije" otkrio zbog čega je dobio šamar od Rialde

- Nikada me nisu zanimale društvene mreže, a sada kada sam počela da živim život u kojem  čitam knjige i boravim u prirodi, osećam se slobodno - navodi se dalje u objavi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas