Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Ћерка Хариса Џиновића открила поједине детаље из живота: "Родитељи ми праштају грешке, а њихови послови ме не занимају"

Ћерка Хариса и Мелине Џиновић, Ђина Џиновић, открила је доста детаља о свом животу

1634107034_haris.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

О животу породице Џиновић јавност није имала прилике много да сазна све до оног тренутка када је ћерка Хариса и Мелине, Ђина отворила профиле на друштвеним мрежама.

Прочитајте још: Како данас изгледа водитељка некада најпопуларнијег квиза? Многима је изазивала страх, сигурно је се сећате (ФОТО)

У својим видеима она је открила бројне детаље из породичног дома на Сењаку. Док смо причали са звездом Тик-тока, коју прати више од 100.000 одмах смо запазили да је лепоту наследила на мајку Мелину, али и да је и те како духовита посебно када жели да се нашали на свој или рачун породице. На питање када би требало да се представи јавности, шта би рекла о себи, каже:

- Рекла бих да сам само обична девојка, која има велике снове. Све што радим на друштвеним мрежама искрено је и спонтано, што и јесте била моја идеја од почетка. Понекад сам хировита, помало и импулсивна, али сам најчешће ведра и веома једноставна девојка - објашњава седамнаестогодишњакиња.

Док није отвориле профиле на друштвеним мрежама, јавност није знала како изгледају она и њен брат Кан јер их певач и креаторка нису експонирали. Иако су родитељи били оштри противници да њихова деца буду део било каквих мрежа, те су то често истицали у јавности, ипак су морали да попусте под притисцима деце. Управо је то био увод за наредно питање, када смо констатовали да је веома активна на друштвеним мрежама, те да ли сматра да то може да јој донесе добро.

- Не размишљам о томе на тај начин. На мрежама износим своја размишљања и ставове, врло могуће да се то некоме не допада, али постоје и многи којима се допада. Не мислим да искључиво на томе базирам свој даљи рад, али док ми је интересантно, док има људима којима је интересантно да гледају шта је то што ја имам да им кажем, сматрам да има смисла - искрена је Ђина.

Тренутно је у средњој школи, а још нема јасно дефинисан правац шта би желела да буде њена професија. Међутим, њу не занимају мода и музика, с бозиром на то да јој је отац певач, а мајка дизајнерка.

- Немам у плану ниједан од ова два посла. Будући да тренутно завршавам средњу школу током ове године дефинитивно ћу одлучити чиме желим да се бавим. Можда ћете се изненадити, али економија и некретнине су најближи мојим интересовањима - каже Ђина.

И док последњих месеци пуни новинске ступце откривајучи познате и непознате детаље из живота својих родитеља, занимало нас је да ли због тога трпи критике код куће или ипак не.

- Пре бих рекла да ме саветују него критикују. Ипак, ја сам њихово дете, па ми и опросте ако погрешим. Важно је да научим нешто из тога, а јесам - каже Ђина Џиновић.

Нисам се верила

Лепа Харисова мезимица већ месецима ужива у љубави са фудбалером “Црвене звезде” Андрејом Ђурићем, али се многи питају да ли је верена.

- Наравно да нисам, имам тек 17 година. Рано је за то, а слика вереничког прстена на основу ког сте то закључили је само симбол моје лепе везе - поручила је Џиновићева.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas