Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ћерка Пола Вокера на премијери "Паклених улица", Медоу чува сећање на оца: "Хвала на љубазности, стрпљењу и подршци" (ФОТО)

Манекенка Медоу Реин Вокер, ћерка чувеног глумца, Пола Вокера, појавила се на светској премијери филма "Паклене улице 10", чиме жели да сачува сећање на оца који је настрадао пре десет година, а кога је овај филм винуо у звезде

1683993777_Collage-Maker-13-May-2023-05-59-PM-9541.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Њој се на црвеном тепиху у Риму придружио, Вин Дизел, Полов најбољи пријатељ.

Медоу (24) која се на кратко појављује у филму, изгледала је сензационално у дугачкој прозирној црној сукњи са цветним детqаљима, док је преко носила сатенску плаво-зелену блузу.

Манекенка је недавно на Инстаграму поделила сцену из филма у којој се налази она и објаснила колико јој је то значило:

- Први део је пуштен када сам имала годину дана! Одрастала сам на сету гледајуц́и свог оца, Вина, Јордану, Крис и друге на мониторима. Захваљујуц́и мом тати, рођена сам у породици брзих - написала је Полова ћерка.

Фото: профимедиа

Изразила је велику захвалност режисеру "Паклених улица" што ју је укључио у пројекат

- Не могу да верујем да ц́у и ја сада бити ту. Са онима који су били ту да ме виде како одрастам. Хвала на љубазности, стрпљењу и подршци. Осец́ам се као да сте део породице. Посебна захвалност најбољем пријатељу мог оца који је сада мој најбољи пријатељ, Брендону Биртелу, ово не би било могуц́е без тебе. Тако сам благословена што могу да поштујем заоставштину свог оца и да ово заувек поделим са њим. Много вас волим - написала је Медоу.

Пол Вокер је у филму глумио Брајана О'Конера, а трагично је преминуо у 40. години у новембру 2013. у саобраћајној несрећи у Санта Кларити у Калифорнији. У то време, глумац је радио на седмом делу филма, који је премијерно приказан 2015. године.

Полове последње сцене за филм су на крају завршене уз помоц́ његове брац́е, Кејлеба и Кодија, пише Дејли Мејл.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas