Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Девет година од смрти Пола Вокера: Ћерка Медоу чува успомену на оца - "Срећна сам што могу да му чујем глас у филмовима" (ФОТО)

Глумац Пол Вокер преминуо је у саобраћајној несрећи у Калифорнији, пре девет година

1669892337_profimedia-0030582983-1-.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Свет није могао да поверује да омиљеног глумца више нема.

Његова ћерка Медоу Вокер одала је почаст вољеном оцу. Манекенка (24) поделила је на друштвеним мрежама поделила срцепарајуц́у објаву о тати, на којој је приказан црно-бели снимак куглања.

Прочитајте још: Кетрин Зита Џонс отворено говорила о браку са Мајклом Дагласом: Рођени су истог дана у размаку од 25 година

- Девет година без тебе. Толико те волим анђеле мој - написала је на Инстаграму.

Пол, који је био најпознатији по улози Брајана О’Конера у франшизи „Брзи и жестоки“, погинуо је у  саобрац́ајној несрец́и 30. новембра 2013. година. Имао је 40 година. Медоу, његово једино дете, имала је само 15 година када ју је затекла очева погибија.

- Увек кажу да је прва ствар коју заборавите, сећајући се некога, глас, тако да сам довољно срец́на што имам његов глас у многим филмовима. Волим да гледам његове филмове ноц́у. За мене је радост причати о њему и одржавати његов дух живим - рекла је ћерка Пола Вокера за Пејџ Сикс поводом годишњице смрти.

Прочитајте још: СЕРИЈСКИ ЗАВОДНИК: Пит Дејвдисон прошетао је јавно нову девојку, заносну Емили Рајтаковски, а сви се питају ЧИМЕ ОСВАЈА познате лепотице? (ФОТО)

Такође је поделила колико јој је Пол значио током њеног живота упркос њиховом кратком времену које су провели заједно.

- Он је заиста био мој најбољи пријатељ, моје све. Осец́ам се као да је увек са мном - додала је Медоу за поменути магазин.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas