· · Коментари: 0

"Читајте знаке које вам тело шаље": Наша популарна певачица имала је емболију плућа, а на то је указивао само један СИМПТОМ

Певачица открила какве је симптоме осетила

1655192615_olja.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен

Оља Карлеуша, пре извесног времена завршила је у болници, на оделењу пнеуматологије, због емболије плућа.

Прочитајте још: Развела се ТИЈАНА БОГИЋЕВИЋ: Популарна певачица након седам година ставила тачу на брак

Иако ништа није указивало на овај катастрофални исход, певачица је открила да су јој се откачила два тромба у нози, али се на срећу, све добро завршило.

Оља је у емисји "Пулс Србије" истакла како није сматрала да се ради о нечему озбиљном јер је имала само један наводно безазлени симптом:

- Ја сам имала бол у листу, мислила сам да сам истегла неки лигамент или тетиву. Тај бол је био врло продуктиван и јак. Доплер је показао да немам тромб, али после неколико дана се испоставило да тромб постоји и да су се два тромба откачила и отишла где не треба. Народ то зове инфаркт плућа, а то је заправо емболија. Није уопште безазлена ствар - рекла је Оља у емисји и открила како се сада осећа:

Прочитајте још: УТОЧИШТЕ НАКОН РАЗВОДА: Шакира "бежи" у луксузну вилу у Мајамију са децом? (ФОТО)

- Иде на боље. Имала сам ту несрећу да нисам знала да имам тромб у нози који се откачио и изазвао емболију плућа. Била сам неких 20 дана везана за кревет у болници, али све је то иза мене. Људи, читајте знаке које вам тело шаље - закључила је певачица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.