Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Члан филмске екипе серије "Ред и закон" убијен на сету: "Тужни смо и шокирани"

На сету серије у Њујорку дошло је до пуцњаве приликом које је убијен један члан екипе

1658387589_profimedia-0708719095.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Ради се о Џону Пизару, члану екипе телевизијске серије "Ред и закон: Организовани злочин", саопштил је полиција америчким медијима, а огласио се и НБЦ Универсал, преноси Тхе Wалл Стреет Јоурнал. 

Члан екипе, кога је полиција идентификовала као Џонија Пизара из Квинса, радио је на обезбеђењу паркинга на сету у четврти Гринпоинт у Бруклину. Упуц́ен је више пута у јутарњим часовима након чега је одмах дошла хитна помоћ.

Прочитајте још: Сви су јој се смејали док је певала "Кент Ли", а данас је успешна бизнисменка која води озбиљан посао далеко од музичке сцене (ВИДЕО)

Полиција Њујорка је саопштила да је мотив непознат, преноси поменути сајт.

- Били смо страшно тужни и шокирани када смо чули да је један од чланова наше екипе рано јутрос био жртва злочина и да је од последица тога преминуо. Наша срца су према његовој породици и пријатељима.

Према портпаролу телевизијске мреже НБЦ, за време пуцњаве није било снимања и потврђено је да је убијени члан њихове екипе. Радио је као асистент продукције у вези са паркирањем на сету. Његов посао био је да осигура да улица буде слободна како би возила повезана са снимањем серије могла да се паркирају.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas