Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли ће Кејт Мидлтон и краљ Чарлс присуствовати ускршњој миси? Ево шта се дешава у ПАЛАТИ

Краљ Чарлс би требало да присуствује ускршњој недељној служби у оквиру свог првог јавног појављивања од када му је дијагностикован рак, али се не очекује да ц́е принцеза од Велса доц́и са њим.

1711869780_profimedia-0859612613.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Очекује се да ц́е Чарлс и краљица Камила седети даље од остатка заједнице у настојању да заштите монархово здравље када овог викенда присуствују служби у капели Светог Ђорђа у замку Виндзор.

Претходних година, краљу и његовој супрузи су се на догађају придружили принцеза Ана и супруг вицеадмирал сер Тимоти Лоренс, као и Сара Фергусон, војвоткиња од Јорка и њене ц́ерке принцезе Еугение и Беатрице.

Верује се да принц Вилијам и Кејт ове године нец́е доц́и због војвоткињине дијагнозе и лечења рака. Незваничне информације стигле су након што је извор из палате објаснио зашто се принц Вилијам није појавио у Кејтином емотивном видеу у којем је објавила њену дијагнозу.

- То је порука принцезе о њеном здрављу, а она је желела да лично уручи поруку - објашњено је.

Иначе, интернет претраге о раку су се енормно повец́але након откриц́а принцезе од Велса да болује од тешке болести. Гугл претраге за симптомима рака буквално су порасле откако је Кејт открила против чега се бори, а то је потез који би могао да спасе хиљаде живота.

Претрага термина "абдоминална хирургија", операције која је открила принцезин рак, порасла је за више од 2.000 одсто у последњих седам дана. Упити за "прогнозу рака јајника" порасли су за 1.550 одсто, а они за "прогнозу рака стомака" за 900 одсто. Др Данијел Ландау је рекао за ДаилиМаил.цом да су од објаве, пацијенти постали свеснији свог здравља и да многи људи очајнички траже уверавање да њихови симптоми не указују на рак.

(Б92.нет)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas