· · Коментари: 0

ДАЈАН КИТОН СИНГЛ У 77.ГОДИНИ: Глумица је открила да ли је задовољна животом без партнера

''Чудна сам и добро ми је тако''

1679754175_profimedia-0423846391-Dajan-kiton-.jpg
Пхото: Профимедиа

У интервјуу за магазин ААРП, позната глумица је говорила о својој каријери и о одлуци да се никада не уда. Китон, која је усвојила ћерку и сина у својим 50-тим, рекла је за магазин да је ''мало вероватно да ће икада више имати састанак са неким''.

- Не излазим ни са ким. Мала је вероватноћа за тако нешто. Не сећам се да ме је неко звао и рекао- 'волео бих да те изведем'. Не дешава се, наравно да не, рекла је Оскаровка.

У даљем излагању, глумица је  објаснила како је пронашла верно друштво у свом псу, Реџију.

- Дао ми га је један пријатељ, нисам ни тражила пса. Дошао ми је и рекао: Мислим да ти треба овај пас. Била сам као- у реду, ваљда? Наравно сада га тако волим, рекла је, пси су неодољиви. Реџи је велики кретен, али урнебесан, казала је о свом златном ретриверу, са којим се сликала за насловну страну магазина.


Дајан је још открила, колико је прошло од како је отишла на састанак са неким:

- Рецимо 15 година. Вероватно су помислили 'доста је било, превише је чудна'. Некако сам чудна, али добро ми је тако. Једног дана неко ће ме оженити. Можда један од оних финих мушкараца, који морају да излазе на крај са мном данас.

Она је 2019. године за Пеопле изјавила, како никада није желела да буде нечија супруга. Једна од њених најпознатијих улога на филму је она у којој глуми супругу лику Ал Паћина у ''Куму'', а са глумцем је у младости била и у вези.

Ипак, она није тужна због статуса сингл-даме:

- Не мислим да би била добра идеја да сам се удавала, и заиста ми је драго што нисам. Аспект мајчинства ми је
био битнији, закључила је.

БОНУС ВИДЕО: 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.