· · Коментари: 0
"Дао сам јој 600.000 евра"

ОПА! Ово је Милијева страна приче о СУКОБУ са Цецом: Да ли је причом о Брени желео да јавност закључи каква је Цеца?

Александар Милић Мили никад до сада није јавно говорио о разлозима прекида дугогодишње сарадње са Цецом Ражнатовић, којој је заједно с покојном Марином Туцаковић написао највеће хитове у каријери

1635232078_ceca.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/Звезде Гранда

Ипак, у разговору за Курир Старс, композитор је открио да је он Цеци платио концерт на Ушћу и да је за тај наступ искеширао чак 600.000 евра.

Прочитајте још: Цеца у Звездама Гранда открила шта јој Марија Шерифовић ради испод стола!

- Нарушен пословни однос између Цеце и мене је значио и нарушену пословну атмосферу. Ја сам човек који се својих обећања држи до бесвести. Ја не могу да обећам нешто што не могу да испуним. Такав сам човек. Чим се у сарадњи појави нека незахвалност и потцењивање, ја даље не могу да наставим с тим. Одмах сам "излетео" из тог пројекта, никакву тактику нисам имао кад су такве ствари у питању. Цеца и ја смо прекинули сарадњу из мени нејасних разлога, само дан након концерта на Ушћу. Није ми криво због тога јер није било до мене. Направио сам јој хит албум и платио Ушће 600.000 евра, сломио сам се око тога - открио нам је Мили.

Сарадња са Лепом Бреном

- Године 2008. долази у студио Лепа Брена, која је за мене најбоља певачица у историји наше музике. Ја кад чујем шта све може гласом - она је у студију невероватно захвална. Иако има тај спољашњи штит и гард, она слуша и мења се, шта год да јој кажеш, она се даје из свег срца и све снаге. То је одлика великих певача. Увек сам сматрао да њен вокал мора да има много боље песме и да много боље пева него што то показује у својим песмама - каже композитор и додаје да је с Бреном брзо прекинуо контакт.

- Наша сарадња је почела са албумом "Уђи слободно". То је штета, криво ми је што нисмо наставили сарадњу. Ја сам и њој рекао: "Још један или два моја албума и ми пунимо Ушће на кеца." Мислим да је тек те 2008. добила песме достојне велике звезде каква је она. И ту се десило опет нешто по личној основи, заменила се енергија, која више није била продуктивна, и зато је било боље да се поздравимо, јер никад не може из лоше енергије да настане нешто добро - испричао је Мили.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.