Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДАРКО ЛАЗИЋ ОТКРИО СВЕ О СВОМ ИНТИМНОМ ЖИВОТУ! Сви причају да га је Каћа променила, а ево шта певач мисли о свему

Певач Дарко Лазић открива да је задовољан како му је почела 2024. година и да од сада гледа само у будућност када је његов живот у питању.

1705413976_1330d4195083cd0dd83198c60b385b6fe5117088.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

- Задовољан сам како ми је кренула 2024. година. Нека остане овако и ја ћу бити презадовољан. Никад се не осврћем на оно што је било. Могло се много тога променити, све што је ружно заборављам и гледам само према будућности - прича Лазић.

Како истиче, садашња супруга Катарина није могла да га промени, а да он то није желео.

- Не може мене нико да промени, ако ја то не желим. Каћа јесте утицала, у смислу да ми прија и да сам срећан са њом. Немам шта да мењам у животу, само нећу понављати грешке које су биле лоше по мене - напомиње Дарко који је схватио да све мање његових колега прави велике концерте, а да су певачице преузеле примат када је шоубизнис у питању.

- Доста мање мушкараца прави концерте. То је велика организација. Треба се и психички и физички спремити. Направићу ове године концерт, најкасније следеће. Потребно је имати добре хитове, велику организацију. Лењ сам, али ћу се потрудити да се то промени. Битно је какве песме нађеш и ко се најбоље уклапа у дуете које снимаш. Поновио бих сарадњу са Растом и Војажем. Велико поштовање за њих. Значи ми кад ме похвале колеге, дају ми ветар у леђа и мотивација за певање и каријеру. Било је много савета од великих звезда, али не могу да се сетим - изјављује кроз осмех Лазић.

- Тешко је данас снимити песму, а да постане хит. Лепо је што поједини певачи снимају кавере и старе песме враћају поново у живот. Немам ништа против тога. Не бих се љутио да неко узме и сними моју песму. Немам толико старе нумере, али ако неко пожели да то уради, допустићу му. Нећу имати ништа против тога - сматра певач који за крај открива како издржава темпо и то што је скоро сваки други дан у другој држави на наступу.- Радио сам у Бањалуци, након тога Копаоник... Спавао сам у аутомобилу. Поломљен сам сав. Милион пута ми буде хаос у глави, једва све успевам и постижем. Снимам једну нову песму, дует је у питању. Након тога бих требао да идем за Америку, радићу месец или месеци по дана. Након тога бих коначно требало да одем на одмор јер нисам био две године. Чекам и медени месец и одмор и све што може. Двадесет дана да искључим телефон и да ме нема уопште - закључује Дарко Лазић.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas