Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Детаљи предбрачног уговора Софије Вергаре и Џоа Манганијела: Глумица заштитила своје богатство

Софија Вергара је одговорила на захтев за развод брака од Џоа Манганијела и такође је затражила да се спроведе њихов предбрачни уговор

1690896165_profimedia-0491332108.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Звезда „Модерне породице” је у понедељак поднела захтев и навела „непомирљиве разлике” као узрок њиховог разлаза, исто као и њен ускоро и правно бивши супруг. 

У Вергариним документима, до којих је дошао Пејџ Сикс, стоји да „накит, уметничка дела и други лични предмети“, као и сва зарада коју је зарадила пре, током и после датума развода, припадају њој. Заједничка имовина пара биц́е подељена у складу са њиховим предбрачним уговором, а и Манганијело и Вергара су пристали да плате своје адвокатске трошкове.

Подсетимо, страни медији су средином јула објавили вест да су Манганијело (46) и Вергара (51) ставили тачку на љубав након седам година брака.

- Донели смо тешку одлуку да се разведемо. Као двоје људи који се веома воле и брину једно о другом, љубазно тражимо поштовање наше приватности у овом тренутку док се крец́емо у овој новој фази наших живота - гласило је тада зајединчко саопштење.

Неколико дана касније, Манганијело је покренуо бракоразводни поступак док је Вергара славила рођендан у Италији.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas