· · Коментари: 0
СТРАШНО

Стижу ПРЕТЕЋЕ ПОРУКЕ МАЛОЛЕТНОЈ ЋЕРКИ Ђорђа Давида!

Ђорђе Давид постао је главна тема медија, након што је пре два месеца објавио да је оболео од корона вируса, а многи су га оптужили да је болест искористио за маркетинг.

djordje-david.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва

Популарни рокер након што је пратиоце извештавао о свом стању из болнице, навукао је велики гнев одређених људи, који га често прозивају по друштвеним мрежама да је лажирао да је болестан од короне, али је сада почео да добија и претеће поруке које су упућене његовој малолетној ћерки.

Прочитајте још: Драгана Џајић открила како је стицајем ЧУДНИХ ОКОЛНОСТИ упознала брата Ане Ивановић

- Гостујући у једној емисији Ђорђе Давид није крио шок: “Не плашим се болесника који мени шаљу разне поруке. Људи ме мрзе из непознатих разлога. Знам да живимо у болесном времену, али ово превазилази сваку границу. Када сам видео да пишу о мојој ћерки, ту ми је пао мрак на очи. Када је она у питању, не бих имао проблем да убијем без размишљања, она је моје дете, све моје у животу - рекао је певач.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ближи се крај сезоне ЗГ! И са сломљеним стопалом ова деца су ме купила 100%. Био сам им и такав " на изволте". Заслужили су! Наредна три дана снимамо , па крај . Наравно , новинари су увек ту! #сингер #ацтор #перформер #ђорђедавидниколиц #репост @армyсхопсрбија @навифорце_србија @дејанмисиц1 @слотцлубадмирал @раде_хатс_цоутуре @атаимагес #ловемyјоб❤️ #ноцомпромисе #белграде #сербиа🇷🇸 #еуропе🇪🇺

А пост схаред бy Ђорђе Давид Николиц (@ђорђе_давид) он

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.