Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Дошло је до тачке да бих се бацио са литице": Жерар Пике никад искреније о нападима Шакирних фанова, па изазвао још веће критике

Шакира се током викенда са децом одселила из Шпаније и одлучила је да срећу потраже на неком другом месту, док је Пике у слично време давао интервју, говорећи о томе како се носи са тензијом која је настала након њиховог развода

1680615087_Collage-Maker-04-Apr-2023-03-27-PM-6035.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Фудбалска звезда је добила бројне критике Шакириних фанова након вести о његовој наводној афери са манекенком Кларом Чиа Марти, а каже да је сада научио да се са њима и носи.

- У почетку је било лоше и дошло је до тачке у којој бих се, да сам дозволио да ствари дођу до мене, бацио са литице - рекао је Пике у интервју са Жераром Ромером.

Пике додаје да га је спасио ноншалантан став који генерално има.  Према његовом мишљењу, једино о чему вреди бринути су „озбиљни здравствени проблеми и породица".

- На пример, моја бивша је Латиноамериканка... не можете да замислите коментаре које сам добио на друштвеним мрежама од њених фанова. Али мене не занима ништа од тога. Искрено, никако ме не занима јер их не познајем. Ови људи немају животе и зашто би мене било брига? Никада их нец́у срести - рекао је Пике поменутом водитељу, преноси Паге Сиx.

Након његовог интервјуа, многи људи, укључујуц́и и саму Шакиру, прозвали су Пикеа за ксенофобију након што је изрекао низ негативних коментара на рачун Латиноамериканаца.

Пике који са Шакиром има синове Милана (10) и Сашу (8) објаснио је у претходном интервјуу да му није жао због развода од Шакире.

- Настављам да радим оно што желим. Оног дана када будем умирао, осврнућу се уназад и надати се да сам увек радио оно што сам желео. Желим да будем веран себи - рекао је пензионисани спортиста за Ел Паис прошлог месеца.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas