Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДОТРАЈАО - ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ГЕНЕРАЛКУ: Наша глумица пожалила се да мора да сервисира свој ТРАКТОР (ФОТО)

Лепа глумица Марија Петронијевић, потпуно се повукла из јавног света и посветила животу на селу, где је изградила и породицу

1669468740_profimedia-0021383440-Marija-Petronijevic.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas


Глумица која се прославила улогом у серији ''Село гори, а баба се чешља'', након везе са рукометашем Владом Мандићем, истински мир нашла је у свом родном селу Висибабе. Она је направила своју праву малу оазу,  газдинство где узгаја стоку као и саднице.

Марија је од очију јавности успела да сакрије свог изабраника, а на друштвеним мрежама објавила је да је добила сина. Како је гламур јавне сцене заменила природом и животом на селу, тако је и новом причом на Инстаграму показала шта јој је сада приоритет. 
Наиме, она је уз слику трактора написала: 'Након вишедеценијског рада, време је да се мало и сервисира', уз знак смајлија. 

Фото: Инстаграм Принтесцреен/петронијевиц.марија

Ако се узме у обзир чињеница да нов трактор кошта око 30-так хиљада евра, надајмо се да ће глумици сервис старог бити много исплатљивији!

Прочитајте још: Поред Анастасије Ражнатовић, ОНИ су највећа подршка Немањи Гудељу (ФОТО)

Она је у једној својој објави уз опис написала како изгледа њен нови живот:

- Посао на сеоском имању са великим бројем животиња није претежак, али није лак. Време и клима, не чекају на то да се послови доврше, већ човек увек мора да жури, да би стигао да уради више. Данас сам емитовала један видео, где сам шмирглала ово коље, како бих на њега нанела импрегнант, не би ли коље служило коју годину дуже или више. Посао импрегнације није завршен јер је почела да пада киша. На коље сам навукла најлонске џакове, па ћу првом следећом приликом наставити са заштитом и фабрањем.

Прочитајте још: ТОПЛИЈИ ТОНОВИ КОСЕ ЗА ХЛАДНУ ЗИМУ: Ево за које боје су се определиле познате лепотице (ФОТО)

А уз ову објаву још је додала:

-На селу нема мушких и женских послова, на селу посао мора да се завши. Штета што је у нашим градовима, који су најчешће проширили људима из села, мало другачија пословна политика. Све што може данас, одлаже се за сутра, и често тако у недоглед.
Истина је да ја не морам ово да радим што радим. Истина је да ја ВОЛИМ ДА РАДИМ, а ко ради, не само да се не боји глади, него њему ништа није тешко. Истина је да и да многе жене, водећи рачун о својим нежним шакама, налакираним ноктима и... никада шмирглу не би узеле у руке, да њом, шмирглају стубове..... јер морају руке бити неговане, ваљда за додир... али ја некако верујем да је лепо, имати руку у руци... али да је још лепше када се душе сретну :) 

БОНУС ВИДЕО:  

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas