Oglas
· · Komentari: 0

DOTRAJAO - VREME JE ZA GENERALKU: Naša glumica požalila se da mora da servisira svoj TRAKTOR (FOTO)

Lepa glumica Marija Petronijević, potpuno se povukla iz javnog sveta i posvetila životu na selu, gde je izgradila i porodicu

1669468740_profimedia-0021383440-Marija-Petronijevic.jpg
Photo: Profimedia
Oglas


Glumica koja se proslavila ulogom u seriji ''Selo gori, a baba se češlja'', nakon veze sa rukometašem Vladom Mandićem, istinski mir našla je u svom rodnom selu Visibabe. Ona je napravila svoju pravu malu oazu,  gazdinstvo gde uzgaja stoku kao i sadnice.

Marija je od očiju javnosti uspela da sakrije svog izabranika, a na društvenim mrežama objavila je da je dobila sina. Kako je glamur javne scene zamenila prirodom i životom na selu, tako je i novom pričom na Instagramu pokazala šta joj je sada prioritet. 
Naime, ona je uz sliku traktora napisala: 'Nakon višedecenijskog rada, vreme je da se malo i servisira', uz znak smajlija. 

Foto: Instagram Printescreen/petronijevic.marija

Ako se uzme u obzir činjenica da nov traktor košta oko 30-tak hiljada evra, nadajmo se da će glumici servis starog biti mnogo isplatljiviji!

Pročitajte još: Pored Anastasije Ražnatović, ONI su najveća podrška Nemanji Gudelju (FOTO)

Ona je u jednoj svojoj objavi uz opis napisala kako izgleda njen novi život:

- Posao na seoskom imanju sa velikim brojem životinja nije pretežak, ali nije lak. Vreme i klima, ne čekaju na to da se poslovi dovrše, već čovek uvek mora da žuri, da bi stigao da uradi više. Danas sam emitovala jedan video, gde sam šmirglala ovo kolje, kako bih na njega nanela impregnant, ne bi li kolje služilo koju godinu duže ili više. Posao impregnacije nije završen jer je počela da pada kiša. Na kolje sam navukla najlonske džakove, pa ću prvom sledećom prilikom nastaviti sa zaštitom i fabranjem.

Pročitajte još: TOPLIJI TONOVI KOSE ZA HLADNU ZIMU: Evo za koje boje su se opredelile poznate lepotice (FOTO)

A uz ovu objavu još je dodala:

-Na selu nema muških i ženskih poslova, na selu posao mora da se zavši. Šteta što je u našim gradovima, koji su najčešće proširili ljudima iz sela, malo drugačija poslovna politika. Sve što može danas, odlaže se za sutra, i često tako u nedogled.
Istina je da ja ne moram ovo da radim što radim. Istina je da ja VOLIM DA RADIM, a ko radi, ne samo da se ne boji gladi, nego njemu ništa nije teško. Istina je da i da mnoge žene, vodeći račun o svojim nežnim šakama, nalakiranim noktima i... nikada šmirglu ne bi uzele u ruke, da njom, šmirglaju stubove..... jer moraju ruke biti negovane, valjda za dodir... ali ja nekako verujem da je lepo, imati ruku u ruci... ali da je još lepše kada se duše sretnu :) 

BONUS VIDEO:  

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas