Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Драган Бјелогрлић није могао да заустави сузе: Колеге одале почаст Марку Живићу

Колеге одале почаст преминулом Марку Живићу

1649251664_dragan-bjelogrlic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Марко Живић пуних 18 година играо је у представи "Лет изнад кукавичјег гнезда", а након његове смрти колеге су мислиле да више никада неће да је одиграју.

Прочитајте још: Принц Хари није дошао на комеморацију принцу Филипу: "То што се нису појавили било је као шамар краљици"

Ипак, Југ Радивојевић одлучио је да прерано преминулом глумцу поново оживи представу на његов 50-ти рођендан.

- Мислили смо да никада више нећемо одиграти ову представу, након што је наш драги Маре преминуо тако млад. Онда је Југ дошао на идеју да баш њему у част ову представу одржимо - рекао је у емисији Еxклузив глумац Милан Чучиловић.

- Ово је прва представа након тог догађаја да играмо и свима је било јако тешко. Знате кад играте ово 17- 18 година, онда сте навикли једни на друге и стално очекујете да ћете га видети негде и то је онако баш мало потресно. Био је човек који је имао велико срце, желео је да помогне свима. Не могу да издвојим један тренутак, јер је са њим сваки био чаробан -  рекао је Марков колега са којим је годинама играо Данијел Сич.

Прочитајте још: Бекамов син потписао предбрачни уговор: Али, није звог богатства младожење! Породица Дејвидове снајке је БОГАТИЈА

Петог априла поред 50. рођендана, навршено је и шест месеци од Маркове смрти. На крају представе глумци су гледали у небо и аплаудирали само њему, а Драган Бјелогрлић није могао да заустави сузе.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas