· · Komentari: 0

Dragan Bjelogrlić nije mogao da zaustavi suze: Kolege odale počast Marku Živiću

Kolege odale počast preminulom Marku Živiću

1649251664_dragan-bjelogrlic.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva

Marko Živić punih 18 godina igrao je u predstavi "Let iznad kukavičjeg gnezda", a nakon njegove smrti kolege su mislile da više nikada neće da je odigraju.

Pročitajte još: Princ Hari nije došao na komemoraciju princu Filipu: "To što se nisu pojavili bilo je kao šamar kraljici"

Ipak, Jug Radivojević odlučio je da prerano preminulom glumcu ponovo oživi predstavu na njegov 50-ti rođendan.

- Mislili smo da nikada više nećemo odigrati ovu predstavu, nakon što je naš dragi Mare preminuo tako mlad. Onda je Jug došao na ideju da baš njemu u čast ovu predstavu održimo - rekao je u emisiji Exkluziv glumac Milan Čučilović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Živić (@markozivic)

- Ovo je prva predstava nakon tog događaja da igramo i svima je bilo jako teško. Znate kad igrate ovo 17- 18 godina, onda ste navikli jedni na druge i stalno očekujete da ćete ga videti negde i to je onako baš malo potresno. Bio je čovek koji je imao veliko srce, želeo je da pomogne svima. Ne mogu da izdvojim jedan trenutak, jer je sa njim svaki bio čaroban -  rekao je Markov kolega sa kojim je godinama igrao Danijel Sič.

Pročitajte još: Bekamov sin potpisao predbračni ugovor: Ali, nije zvog bogatstva mladoženje! Porodica Dejvidove snajke je BOGATIJA

Petog aprila pored 50. rođendana, navršeno je i šest meseci od Markove smrti. Na kraju predstave glumci su gledali u nebo i aplaudirali samo njemu, a Dragan Bjelogrlić nije mogao da zaustavi suze.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.