Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Драган Стојковић Босанац увредио све менторе у Звездама Гранда!

Познати композитор открио непознате детаље уговора Звезда Гранда

1633531227_bosanac.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Драган Стојковић Босанац открио је где, по његовом мишљењу, млађи певачи греше и зашто новије генерације не желе да певају народне песме. 

Прочитајте још: Милан Марић НЕВЕРОВАТНО ЛИЧИ на своју мајку: Упознајте најважнију особу у његовом животу (ФОТО)

Такође, изнео је и непознат детаљ из свог уговора у "Звездама Гранда".

– Као и у свему, то показује да се код народа види да су двоструке личности. Ево, такмичари дођу у "Звезде Гранда" и певају поп музику, а онда оду на свадбу или код куће и певају и слушају народњаке, и од тих народњака и живе. Зашто Босанци често пролазе даље? Па, зато што они дођу у такмичење и певају севдалнике уз које су одрасли. И онда само мало надограде и то је то. Па, људи када прођу 30 година, они се враћају народњацима. Зато што се враћају оној музици уз коју су заправо одрасли. То је исто као што сви желимо колаче какве су нам баке правиле. И никада неће нови колачи бити добри као они што су нам баке правиле, јер нас то подсећа и на младост - рекао је Босанац.

"Ми нисмо никави ментори"

Он сматра да код млађих генерација, које покушавају да покупе светске трендове, заправо недостаје образовање, али и ти нови певачи заправо имају и погрешне узоре.

Често добија критике од колега из жирија "Звезда Гранда" јер мали број такмичара узима да им будете ментор, а сада је открио зашто је то тако.

 

– Прво, ми заправо нисмо никакви ментори. Ментори постоје на факултетима. Нити смо ми професори, нити су они студенти. Друго, нама у уговору нигде није стајало да ми треба да будемо ментори такмичарима. То је накнадно уведено због шоуа. Значи да ја у своје слободно време треба да радим са такмичарима и онда њих неко други преузме. Ја на крају увек узмем неколико такмичара чисто да не испадне да сам безобразан и бахат, али тај посао ми немамо по уговору. И ми, чланови жирија, требало би између себе да се такмичимо као ментори. Ја само немам са ким да се такмичим.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas