Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДРАГАНА КАТИЋ напушта ГРАНД после 24 године?: Погледајте где је водитељка одлучила да оде (ФОТО)

Позната водитељка је одлучила да напусти Гранд

1658911727_kziuutt.png
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - драгана_катиц
Oglas

Једно од најпознатијих телевизијских лица бивше Југославије и Србије, Драгана Катић (56), решила је да свој пословни живот промени за 180 степени. Како Ало! ексклузивно сазнаје, Катићева ће после чак 24 године верности Гранд продукцији и истоименој телевизији прећи да ради ни мање ни више већ на ТВ Пинк.

Извор близак једној од најлепших водитељки домаћег медијског система који је желео да остане анониман открива детаље медијског трансфера који ће обележити 2022. годину.

- Добро је познато да понуде за нове пословне ангажмане долазе у јуну када је крај телевизијске сезоне, па је тако и Драгана ову понуду добила недавно - почиње извор, и додаје:

- Предлог да се придружи ружичастом јату дошао је као последица жеље челника Пинка да у својој медијској кући окупи најпознатије водитељске звезде. Драгана је годинама водила програме који су по свом жанру били искључиво музичке и забавне емисије, а како сада ствари стоје, на Пинку ће се вратити телевизијском формату који ју је и прославио.

Прочитајте још: "Ово није само мој, већ је и успех моје публике": Цеца поносна што је испред светских звезда (ФОТО)

Иако је млађе генерације јако добро знају, не сећају се сви да је Катићева каријеру почела на Радио-телевизији Београд и да је тада са чувеним Банетом Вукашиновићем водила Јутарњи програм.

- Драгана би на Пинку требало да буде главно и водеће лице новог концепта Јутарњег програма који ће стартовати од септембра. Понуда јој се изузетно допала јер поред тога што је враћа у њен примарни жанр и забаве и информативе, пружа јој прилику да се и новој и старој публици прикаже у пуном сјају свог дуго година стицаног искуства. Уз то што ће бити водитељка, Драгани је понуђено и место уредника јутарњег програма оних дана кад га она ради, што јој представља велики изазов и задовољство. На тај начин моћи ће да обрађује и оне теме које и њу лично потресају, инспиришу и тангирају - објашњава извор.

Позвали смо лепу водитељку да нам да коментар, али се до закључења овог броја није јављала на телефон јер по свему судећи ужива у Турској на мору где се одмара и пуни батерије за нови пословни изазов, а фотографије објављује на Инстаграму.

 

Каријера дуга 36 година

Катићева започиње каријеру 1986. године на ТВ РТБ.  Поред јутарњег програма, водила је и емисије „Лето на Ади“, „Недељно поподне“, као и доделе награда и фестивале „Оскар популарности“ и МЕСАМ. Највећи успех остварује као водитељка емисије „Гранд шоу“, а члан Гранд продукције је од њеног оснивања 3. децембра 1998. године. Последњих година гледали смо је као водитељку ветеранског музичког такмичења „Никад није касно“.

Опробала се и као глумица када је 2005. године у серији „Љубав, навика, паника“ играла Лили.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas