Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
певачица

Џејла Рамовић о повратку на сцену након операције: "Једна сам дочекала да се вратим"

Пре неколико месеци, Џејла Рамовић, оперсисала је проблем са коленом који ју је годинама мучио, међутим, након дужег опоравка вратила се наступима што каже да није могла да дочека

1659031451_Untitled.jpg
Фото: Инстаграм/принтскрин/ Џејма Рамовић
Oglas

Она је синоћ певала у једном престоничком локалу који је био пун до последњег места, а Рамовићева није крила срећу што ће дружити са београдском публиком.

- С обзиром да је била захтевна операција и даље је у мом животу изражена та последица, тако да није ми било свеједно, али сам једва дочекала да се вратим на сцену- рекла је за домаће медије пре изласка на бину.

Прочитајте још: "Упозорила сам децу на последице": Драгана Мирковић признала детаљ односа са својим наследницима

Иако је од самог појављивања у јавном животу, важила за нормалну девојку која гради своју каријеру искључиво својим гласом далеко од скандала, медији су одувек били заинтересовани да сазнају више о њеном приватном животу, о чему он не жели да говори.

- Не знам када ћете схватити да не желим да причам о свом приватном животу. Чим сам отишла у Барселону успела сам да одвојим све у животу приватно, ја сам одлучила да одем тамо како бих се изградила и себи приуштила оно што нисам у оним годинама када су моји вршњаци - тврди Џејла која је успешно завршила прву годину на факултету, али признаје није било лако постићи све студентске и певачке обавезе које је имала.

- Било је разних тренутака и када сам била баш исцрпљена и рекла себи да морам да станем. Четири дана сам ишла на факултет, петком онлајн онда викендом летела, радила и враћала се назад, али навикла сам се временом и сада сам океј - испричала је она.

Прочитајте још: Мрачна страна ДИКАПРИОВЕ каријере: Филм ког се глумац стиди забрањен у САД-у и Канади

За разлику од многих њених колега и колегиница, она не прати актуелна дешавања на етради, а своје мишљење увек задржава за себе и за то има добар разлог.

- Ја и те како имам своје мишљење, али трудим се да медијима не дајем повода и превише конкретна мишљења о неким стварима јер не желим да будем схваћена погрешно, не слажу се сви са мојим мишљењем, свако има своје и свој живот и то је океј -  каже некадашња победница која је постала равнодушна на све новинеске натписе које прочита о себи.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas