Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џон Леџенд и Криси Тајген постали родитељи по четврти пут: ЕМОТИВНА ПРИЧА пара о путу родитељства мами сузе (ФОТО)

Џон Леџенд (44) и Криси Тајген (37) постали су родитељи по четврти пут. На свет је дошао њихов син коме су дали име Рен Александер Стивенс

1688044563_profimedia-0772870760.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Пар је изненадио фанове вестима о четвртом детету, јер се Криси породила пре само пет месеци, али су убрзо пратиоце известили о детаљима. Њихово дете рођено је 19. јуна преко сурогат мајке.

Подсетимо, пар има и ц́ерку Луну (7) и сина Мајлса (4), док су срец́не вести о трећем детету стигле скоро две године након што су изгубили сина Џека у 20. недељи трудноц́е.

У објави на Инстаграму Криси је споменула бебу коју су изгубили и описала процес сурогат мајчинства. Објаснила је да је затруднела са Ести, упркос томе што у почетку није желела да носи још једно дете након што је изгубила Џека.

- Откад знам за себе, одувек сам желела четворо деце. Као девојчица, два светлећа црва и две лутке непрестано су ми биле у рукама, помагале су ми да радим у мојој лажној кухињи, гледајући Алфа са мном. Спавали бисмо заједно сваке ноћи, сви су добијали исту количину пољубаца да не би били љубоморни.... Након што сам изгубила Џека нисам мислила да ћу икада више моћи да будем трудна. Блокирала сам свој начин размишљања, али добро се сећам да сам била окружена људима који су хтели да буду сигурни да нећу поново проћи кроз ту бол и губитак.

Године 2021. обратили смо се агенцији за сурогат-мајчинство, са нашим првим упитом о томе да можда имамо два тандем-сурогата, да нам сваки роди здравог дечака или девојчицу. Близанци? У једном тренутку, на почетку нашег сурогат мајчинства, изашла сам са терапије, сишла доле и рекла Џону: "Желим да покушам да будем трудна још само једном. Ако не успе, у реду је. Најгоре смо већ видели." Обећала сам да ћу бити добро што год се догодило. Сећам се да сам рекла да једноставно нисам могла да се питам цео живот да ли је требало да поново покушам.

И тако смо поново почели са процесом ВТО, истим процесом који нам је дао наше лепе Луну и Мајлса. Направили смо нове ембрионе. Обавили смо трансфер и били смо тако срећни што смо сазнали да је успело — носила сам Ести.

Отприлике у то време такође смо упознали најневероватнију, најљубазнију, саосећајну сурогат-мајку коју смо могли да пожелимо, Александру. Знала сам да нам савршено одговара чим смо разговарали с њом. Све наше жеље и снови били су усклађени. Желела сам да јој будем пријатељ, желела сам да се наша деца играју, желела сам вечеру заједно, желела сам да ставим главу на њен стомак и да осетим штуцање и покрете. Хтела сам да буду у нашим животима колико год им време допусти. Први ембрион који смо покушали са Алекс није преживео и никада нећу заборавити колико се борила да се припреми за други трансфер. Колико се жртвовала: операција за уклањање ожиљног ткива, ментално оптерећење које је потребно да прођете кроз све то за себе, а тек за друге — писала је Криси.

— Не желећи да пожурујем процес, удахнули смо и... били само стрпљиви. Лежала сам, уживајући у првом тромесечју трудноће, наравно с мало страха који се нимало не разликује од било којег другог страха који прати оне који чекају рођење детета. Док смо се шуњали према сигурној зони моје трудноће, били смо пресрећни кад смо сазнали да Александра носи дечака.

Само неколико минута пре поноћи 19. јуна, гледала сам како се налепша жена, моја пријатељица, наша сурогат, порађала усред хаоса, али са снагом и чистом радошћу и љубављу.

Желимо да ти се захвалимо за овај невероватан дар који си нам дала, Александра. И тако смо срећни што можемо да кажемо свету да је он овде, са именом које је заувек повезано са тобом Врен Александер Стивенс. Што се тиче нашег Џека, знамо да су оба ова пољупца анђела од тебе - написала је срећна Кристи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas