· · Коментари: 0

Џони Деп и Амбер Херд ставили тачку на оптужбе за клевету: Глумица одлучила да плати - "Бранила сам своју истину и тиме је уништен мој живот"

Џони Деп и Амбер Херд овиме завршавају један од најгорчих холивудских развода

1671460970_623d55d9259bf1b60a79a65fd552fa5d8d705447.jpg
Фото: Профимедиа

Адвокатски тимови Џојина и Амбер постигли су договор према коме ц́е Хеардова осигуравајуц́а компанија да плати Депу милион долара како би се случај окончао, пише Маил Онлине. Ипак, наводи се и да глумица није прихватила кривицу.

Подсетимо, до суђења је дошло након Амер навела да је она била жртва породичног насиља током брака са Депом. Глумици (36) наложено је да плати 10 милиона долара на име компензације и 5 милиона долара казнене одштете након шестонедељне парнице. Док је Депу (59) наложено да бившој жени плати 2 милиона долара.

Прочитајте још: СВИ ГЛЕДАЛИ У ЊУ У ДОХИ: Госпођа Брижит Макрон, на висини задатка! (ФОТО)

Правни тимови овог пара донели су закључак како би избегли још једну парницу. 

- Амбер се сада радује што ц́е наставити са својим животом како је планирала пре шест година. Она жели да ову несрец́ну епизоду остави иза себе и да се окрене ономе што воли у животу, каријери, породици...- рекао је извор близак глумици за Маил Онлине.

Амбер је морала да прода дом о Лос Анђелесу како би финансирала правни поступак и није желела да изгуби  још више, пише поменути лист.

Прочитајте још: Љубавна прича Антонеле и легендарног Лионела Месија: Упознали се као деца и остали заједно до данас (ФОТО)

- Ову одлуку доносим пошто сам изгубила веру у амерички правни систем, где је моје незаштиц́ено сведочење служило као забава и храна за друштвене мреже. После дугог размишљања донела сам веома тешку одлуку да решим случај за клевету који је против мене покренуо мој бивши муж у Вирџинији. Бранила сам своју истину и тиме је уништен мој живот за какав сам знала. Омаловажавање са којим сам се соучила на друштвеним медијима је појачана верзија начина на који су жене поново жртвоване када се јаве. Сада коначно имам прилику да се еманципујем од нечега што сам покушала да напустим пре више од шест година и под условима на које могу да пристанем. Нисам признала кривицу, ово није чин уступака - део је изјаве Амбер Херд.

Џони Деп се још увек није огласио званичним саопштењем, али се очекује и његова изјава.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.